110.000 TL laptop önerisi

Aslında HP almama sebebim desteğinin yetersizliği kısa bir özet geçecek olursam 10 iş günü dolduğunda ikame cihaz talep ettim bir hafta içinde elime cihaz geçmeyince zaten 4 gün sonra 20 iş günü olacak para iadesi alacağım diye ikame cihaz talebimi iptal ettirdim. Şu anda da geçen hafta cuma istediğim para iadesi ile ilgili 2 iş günü fatura inceleme günümüz var ondan sonra size dönüş yapacağız dediler faturamı ilettim 4. iş günündeyiz bir dönüş yok. Yani HP'yi tercih etmeme sebebim ısınması değil yetersiz ilgisiz müşteri hizmetleri. Yoksa tasarımı ve f/p oranı gayet iyi görünüyor.

hocam Omenin videosu Nvidia ve HP ortaklığıyla reklam olarak çekilmiş bir video ve 2:17de performans modunda 98 derece unleashed modda 103 derece CPU gözükmekte çok başarılı bir soğutmaya benzemiyor. Bu arada bendeki model wf0015nt idi 1.5 yıllık bir cihazdı ve termal bakımı yeni yapılmıştı.

Bu dörtlü arasından f/p, uzun ömürlülük ve serin çalışma olarak hangisini önerirsiniz? Bütçemi zorlamasam benim için daha iyi olur fakat bir kere alıp uzun süre sorun yaşamamak istiyorum.

2. link şu olacaktı:
Hocam stres testinde o kadar yüksek çıkması normal, CPU'yu sonuna kadar zorluyor. Kaç kere stres testi yapacaksınız cihazda ki? Daha gerçekçi test sonuçlarına bakmak lazım oyunlar gibi. 5000 serisi ve Core Ultra 9 serisi varken 14900HX almak hiç mantıklı değil, verimlilik konusunda dev bir fark var bu seneki işlemcilerde.

Aslında HP almama sebebim desteğinin yetersizliği kısa bir özet geçecek olursam 10 iş günü dolduğunda ikame cihaz talep ettim bir hafta içinde elime cihaz geçmeyince zaten 4 gün sonra 20 iş günü olacak para iadesi alacağım diye ikame cihaz talebimi iptal ettirdim. Şu anda da geçen hafta cuma istediğim para iadesi ile ilgili 2 iş günü fatura inceleme günümüz var ondan sonra size dönüş yapacağız dediler faturamı ilettim 4. iş günündeyiz bir dönüş yok. Yani HP'yi tercih etmeme sebebim ısınması değil yetersiz ilgisiz müşteri hizmetleri. Yoksa tasarımı ve F/P oranı gayet iyi görünüyor.

Hocam Omen'in videosu NVIDIA ve HP ortaklığıyla reklam olarak çekilmiş bir video ve 2:17'de performans modunda 98 derece unleashed modda 103 derece CPU gözükmekte çok başarılı bir soğutmaya benzemiyor. Bu arada bendeki model WF0015NT idi 1.5 yıllık bir cihazdı ve termal bakımı yeni yapılmıştı.

Bu dörtlü arasından F/P, uzun ömürlülük ve serin çalışma olarak hangisini önerirsiniz? Bütçemi zorlamasam benim için daha iyi olur fakat bir kere alıp uzun süre sorun yaşamamak istiyorum.

2. link şu olacaktı:

HP'nin fiyat avantajı varsa düşünülebilir yoksa Vector daha iyi tabii.Gerçi vectorde de 144hz panel varmış.

HP'nin fiyat avantajı varsa düşünülebilir yoksa Vector daha iyi tabii.Gerçi vectorde de 144hz panel varmış.
Panel olarak büyük falso o cihaz hocam, gerçekten 2025'te Vector gibi üst segment bir cihaza halen nasıl %100 sRGB bile olmayan panel koyabiliyorlar anlamıyorum. Omen için de kötü bu arada bence, en düşük %100 p3 gamutunu kapsayan bir panel olması gerekiyor üst segment cihazlarda.

Merhabalar,
Asus Rog Strix G16 G614PR-RV051 12GB RTX5070 Ti Ryzen 9 7945HX 32GB Ram 1tb SSD 16 Inç Wuxga 165Hz Taşınabilir Bilgisayar
bu modeli alacağım sanırım kartımın limiti 113.400 tl olduğu için eksileri 300 nit ve 165 hz fakat yapacak bir şeyim yok aciliyeti var. Teşekkür ederim ilgilenen herkese.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı