mertutux
Hectopat
- Makaleler
- 2
Windows vs. değil Realtek High Definition Audio'yu kurmak için indiriyordum, sadece bu dosyada olan bir problem değil genel olarak tarayıcılardan indirme yaparken sorun yaşıyorum.Adı bilinmeyen sitelerde bant genişliği sınırlı şekilde indirme yaparsınız. Trafik kaldıramazlar çünkü. Böyle bir sınır koyarlar.
Windows indireceksen "exe" olması da enteresan. Bu programı kullan;
Windows ve Office ISO İndirme Aracı
Windows ve Office ISO'larını kolay bir şekilde indirebileceğiniz araç. Windows 10'un kolay indirme aracının hataları ile uğraşmak istemeyenler için gayet kullanışlı bir yazılım. Windows imajlarına ulaşabileceğiniz gibi, Microsoft Office...www.technopat.net
IDM kullanın tarayıcıların öyle bir sorunu var maalesef ve bu indirmeyi yaptığınız sunucuyla da alakalı.
Deneyeceğim.Benim önerim IDM(Internet Download Manager).
Bugün de Steam'ın sunucusunun 15 mbps desteklediğini öğrendik sayenizde teşekkürler.Bunun tarayıcıyla ne alakası var, gayet normal bir durum. Sebebi ise indirilen dosyaları barındıran sunucuların client başına belirledikleri maksimum upload hızıdır. Sen bir dosyayı indirmeye çalıştığında aynı şekilde sunucu da bu dosyayı sana upload ediyor. Sunucunun upload 15mbps ise senin download hızın 9999999999mbps olsa da 15mbps ile indirme yapılır. (Senlik bir durum yok yani)
Xdm kullan IDM gibi kapalı kaynak kodlu ücretli bir casus yazılımı önermem.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.