- Makaleler
- 1
Hocam sadece ışığı mouse'un ortasında mı var? Bir de rengini değiştirebiliyor muyuz?Katar pro öneririm. Şuan kullanıyorum, gayet iyi.
Hocam sadece ışığı mouse'un ortasında mı var? Bir de rengini değiştirebiliyor muyuz?Katar pro öneririm. Şuan kullanıyorum, gayet iyi.
Hocam sadece ışığı farenin ortasında mı var? Bir de rengini değiştirebiliyor muyuz?
Bir kere hata yapıp aldığım rampage mouse'um bozulursa onu alacağım. Bu arada komik bir fotoğraf:Evet ışığı mausun ortasında. Ve bildiğim kadarıyla değişiyor.
Bir kere hata yapıp aldığım Rampage Mouse'um bozulursa onu alacağım. Bu arada komik bir fotoğraf:
Eki Görüntüle 1095868
Evet ortada ve rengi değişebilir hocam.Hocam sadece ışığı mouse'un ortasında mı var? Bir de rengini değiştirebiliyor muyuz?
Almayın. Berbat bir fare.Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bunu alıyorum;
Gamenote MS1002 Kablolu Rgb Optik Oyuncu Mouse Siyah
https://www.hepsiburada.com/gamenot...magaza=GarajOnline&url_src=ios-product-detail
Itopya'da 90 TL'ye AOC gaming mouse var, onu tavsiye ettim ama arkadaş bütçesinin yetmediğini söyledi. Sizce nasıl?Almayın. Berbat bir fare.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.