110 TL Mikrofon önerisi

Peki o kullandığınız mikrofonda herhangi bir ses kartı kullanıyor musunuz? Eğer dediğiniz gibi herhangi bir cızırtı ve dipses söz konsuu değilse alacağım.

Creative X-Fi Titanium kullanıyorum.

Bi sıkıntısı yok 1 yıllık anakart fakat dipses falan yapar diyor endişeleniyorum.

Dediğim gibi ses kartından dolayı yapacağını düşünüyorsan 1.500 liralık mikrofonda alsan aynı sorunu yaşayacaksın. Denemeden bilemezsin. Ekstra çözüm istiyorsan Creative 2. el kartlara yönelebilirsin. Ben bu kartı 4 ay önce yanlış hatırlamıyorsam 100 lira civarında bir paraya 2. el olarak aldım.

Bu önerdiğiniz mikrofon youtube'da video hazırlamak için uygunmudur ?

LM-130 aldım 120 ellerinde kalmamış. 50 cm den sesi çok çok az alıyor. Yaka kısmına takmak gerekiyor. Buna rağmen sesi yeteri kadar almıyor. Mikrofon basını 20 yaptım ama bu defa da hem hışırtı-cızırtı vb. sesleri arttı hem istediğim seviyeye hala gelmedi. İdare eder seviyede memnun etmedi açıkçası. Belki de driver sorunudur. Gerçi yeniden yüklemiştim driverı ama.

2 sene önce 90 tl ye aldığım snopy mikrofon 50 cm den çok net bir şekilde ses alabiliyordu ama bozuldu.

Ben ürünü halen kullanıyorum. Zaten adı üzerinde yaka mikrofonu yani yakaya takmak gerek. Bir mikrofonun uzaktan ses alması iyi bir şey değil tam aksine bence kötü bir özellik. Çünkü tüm dış sesleri karşı tarafa iletir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…