110 TL'ye Göre 24 Mbps Hız Nasıl?

Arkadaşlar kolay gelsin. İnternet hızı hakkında sorum olacak. Şimdi ben bu internete 110 lira ödüyorum yarın arayıp bayağı ağır konuşcam da laf söyleyim derken rezil olmayım diye size sorayım dedim :D . 110 lira ödeyip paket 24 Mbps'ye kadar HİPERNET LİMİTSİZ diyor. Aldığım hız ise resimdeki gibi. Sizce bu normal mi? Alt yapı destekliyor ve Bursa'nın merkez denilecek bir konumdayım neden bu kadar az hız? Verdiğim para bu yani.

Eki Görüntüle 441753
110 TL bu sınıf bir internet için çok fazla ben Turknet kullanıyorum 75 TL ye 35 Mbps download 3 Mbps Upload var aktif Turknet altyapıdaysanız 100 Mbps veriyorlar TTNet kazık bir firma. Turknet alın bence hem taahhüt bozma parası da veriyorlar...
 
Siz onlara niye ödeme yapıyorsunuz ki bulaşık makinasından bile bu kadar hız alırsınız herhalde, onların size ödeme yapması gerekmez mi?
İnternet hızları değerleri ile ilgili aman aman bilgi sahibi değilim açıkcası ama sizin bağlantıda bir sorun var bu konuyu en ince detayına kadar bilenler bir el atsın, yazıktır ya 60 TL para ödenir mi ona.
Adres bilgilerinizi detaylı şekilde girin ve Turknet size ne kadar destek verebilecek Sorgulayın
Muhtemelen cevap olarak size 35 Mbps verilecektir. Hatta yukarıda belirttiğim gibi 35 Mbps' e kadar diyecekler yani 35 garantisi yok ama ölüsüyle bile şu an aldığınızdan iyisini vereceklerini düşünüyorum.
 
Son düzenleme:
Arkadaşlar sözleşme bittiği için ailem bunu yapmış benim uzun süre işlerim vardı ilgilenemedim. Çok daha iyi paketler var evet ama ben 2 yıllık taahhütü nasıl bozup geçeceğim orada sıkıntı :(
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiber altyapıya sahipseniz Millenicom'u önerebilirim. Taahhütsüz 100 tl civarı bir miktar veriyorum 100 mbit internete.

Screenshot_2019-09-27 Speedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Test.png
 
Millenicom 100 TL Taahhütsüz 60 MBPS download , 4 MBPS upload alıyorum. Benim fikrimi sorarsan kötü tabi.
Prestij 100 mbps lik paket mi sizde ki? Hattınız 60 Mbps desteklediği için mi o hızı alıyorsunuz?
Fiber altyapıya sahipseniz Millenicom'u önerebilirim. Taahhütsüz 100 tl civarı bir miktar veriyorum 100 mbit internete.

Eki Görüntüle 442444
Fiber olduğu için 9 Tl modem ücreti de veriyor musunuz?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı