1100-1300 TL Sistem Önerisi

Bütçeni arttıramaz mısın? 1000 TL bütçeye iyi bir oyun bilgisayarı toplanmaz ama deneyeceğim. Kasa ve monitör dahil mi?

Buyrun.
Adsız.png

İşlemciye bağlı değil de ayrı bi ekran kartı olarak yapabilir misiniz sistemi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat zaten indirimli. HDD 2.5'' seçilmiş. 3.5'' WD Blue 500 GB 7200 RPM 120 TL civarı. Ekran kartı olarak 750 Ti olmalı az güç tüketiyor. Ve yaklaşık aynı performansı alır. Bellek olarak neden o anlayamadım. Aynı paraya Kingston Hyperx Genesis 1600 MHz CL9 bellek var. Hemde soğutuculu. Birde o bütçeye soğutucu eklemeye gerek yok. Ayriyetten daha kaliteli bir anakart seçilmeli.

Fiyat zaten indirimli. HDD 2.5'' seçilmiş. 3.5'' WD Blue 500 GB 7200 RPM 120 TL civarı. Ekran kartı olarak 750 Ti olmalı az güç tüketiyor. Ve yaklaşık aynı performansı alır. Bellek olarak neden o anlayamadım. Aynı paraya Kingston Hyperx Genesis 1600 MHz CL9 bellek var. Hem de soğutuculu. Birde o bütçeye soğutucu eklemeye gerek yok. Ayriyetten daha kaliteli bir anakart seçilmeli.
750 Ti bulamadım diye onu koydum zaten ama o güç kaynağı yeter o ekran kartına. Bu arada o RAM leri görmedim. Anakart pek bir şey fark ettirmez bu durumda. Arkadaş beğenmezse dediğin gibi düzenlerim, arkadaş oyun amaçlı istedi senin sistemin APU. Sağlam FPS alamazsın o sistemle ek ekran kartı koymamışsın.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı