1100 TL 2. el PC toplama

1200 TL'ye RX 460, X3440 sistem diziliyor ve çok daha güçlü oluyor. Kusura bakma ama o sistemi 900 TL'ye satarsan iyidir. Ben geçen 4 GB RAM, GTX 750 Ti, Xeon E5450 sistemi 700 TL'ye satan gördüm.

Sizin buna 1300 TL istemeniz saçma. RAM eklemesi en fazla 80 TL tutar. 780 TL'ye sizinkinden daha performanslı sistem elde edilir. Siz sistemi 800 TL'ye satmaya çalışın bence. Ayrıca çok düşüyorsanız bilgisayar meselesine 2000 TL'ye Huawei P Smart 2019'u almak yerine Xiaomi A2 modelini 1500 TL'ye alabilirsiniz. 1600 TL'ye de canavar dizersin zaten.

2. El piyasasında 20 TL'lik işlemci ile 100 TL'lik bir ekran kartı üstüne de 4 GB 800 Mhz'de çalışan bir PC'ye 800-900 TL istiyorlarsa ben de bilgisayarıma 1300 TL isterim o halde. Sizin dediğiniz o yukarıda ki ilan adam keyfine satıyor. Ondanda 1000 tane ilandan 1 tane çıkar. Gayet normal bir fiyata satıyorum satacaksam da kusura bakmayın. Şuan ki piyasa da bedavaya gidiyor yanlış anlamayın ben satsam çünkü haksızlık etmiş olucam çünkü piyasa cidden berbat..

2. El piyasasında 20 TL'lik işlemci ile 100 TL'lik bir ekran kartı üstüne de 4 GB 800 Mhz'de çalışan bir PC'ye 800-900 TL istiyorlarsa ben de bilgisayarıma 1300 TL isterim o halde. Sizin dediğiniz o yukarıda ki ilan adam keyfine satıyor. Ondanda 1000 tane ilandan 1 tane çıkar. Gayet normal bir fiyata satıyorum satacaksam da kusura bakmayın.
Zaten o isteyenler bakkal diye tabir ettiğimiz insanlar. Sizde onlara katılmak istiyorsanız karşı çıkamayız. Her neyse iyi satışlar dilerim umarım istediğiniz fiyattan satarsınız. Ayrıca tüm illerden örnek vermek gerekirse benim burada oturduğum yerde adam 1200 TL'ye RX 570 Rog, Athlon X2 270, 4 GB RAM'li sistem satıyor. Ben adamla anlaştım hatta alacak gibiyim. Anakart, işlemci olmadan 800 TL'yi kabul etti. Ekran kartı daha 2 aylık. Sadece ekran kartı fiyatına sistem getirdim neredeyse.

Zaten o isteyenler bakkal diye tabir ettiğimiz insanlar. Sizde onlara katılmak istiyorsanız karşı çıkamayız. Her neyse iyi satışlar dilerim umarım istediğiniz fiyattan satarsınız. Ayrıca tüm illerden örnek vermek gerekirse benim burada oturduğum yerde adam 1200 TL'ye RX 570 Rog, Athlon X2 270, 4 GB RAM'li sistem satıyor. Ben adamla anlaştım hatta alacak gibiyim. Anakart, işlemci olmadan 800 TL'yi kabul etti. Ekran kartı daha 2 aylık. Sadece ekran kartı fiyatına sistem getirdim neredeyse.

Fiyatı ben istemedim sadece bilgisayar satıyorum dedim, arkadaş da 1300 TL veririm dedi tamam dedim. Ama sonra 2. El piyasalara baktığım da ise cidden yerler de geziyordu sonra düşündüm 1300 TL'ye böyle bir sistem nasıl dizerim diye ya da daha iyisini.

Ben şöyle bir sistem dizdim ama pek cevap yazan olmadı

Soğutucuyu bununla

Ekran kartınıda bununla değişince 1200 bandına geliyor

Sorduğunuz sistemin max ederi 900 TL.

Evet ederi o kadar olabilir fakat şuan ki piyasada 900 TL'ye adamlar gidip Intel Core D serisi işlemcili 2 GB RAM'li bilgisayar satıyor iken benim gidip de böyle bir sistemi 900 TL'ye satmam ne kadar mantıklı olur sizce ?
Ben şöyle bir sistem dizdim ama pek cevap yazan olmadı

Soğutucuyu bununla

Ekran kartınıda bununla değişince 1200 bandına geliyor

RX 570 Rog kötü bir ekran kartı değil bence. :/

Evet ederi o kadar olabilir fakat şuan ki piyasada 900 TL'ye adamlar gidip Intel Core D serisi işlemcili 2 GB RAM'li bilgisayar satıyor iken benim gidip de böyle bir sistemi 900 TL'ye satmam ne kadar mantıklı olur sizce ?

RX 570 Rog kötü bir ekran kartı değil bence. :/

Hocam rx570 fiyatı benim sistemi dizmeye çalıştığım fiyat kadar neredeyse :D

yakın zamanda bende kasa topladım 1000tl ye
intel i5
8gb ram
2 gb 256 bit ekran kartı
500w
kasa asus vento
en iyi böyle olur ama toplıya bilirsen

Ben 700 TL'ye topladım sistemi mi. Ve bence işlemci değişip Xeon E5450 alsam sağlam bir soğutucu ile SSD taksam nasıl olur sizce ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı