1100 TL ile ne alınır?

Katılım
16 Haziran 2022
Mesajlar
895
Çözümler
7
Yer
Antalya Konyaaltı
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Bileşenler:Ventus GTX 1660 Super AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor Monitör: Casperın Eski Siyah Monitör'ü İşletim Sistemi: Windows 10 Ana kart: Gigabyte A320M-S2H
Cinsiyet
Erkek
Meslek
9.Sınıf Öğrencisi
Önerileriniz var mı? Ne yapacağımı bilmiyorum.
 
Hocam haklısınız araç-gereç ve ihtiyaçtan sonrasına para yatırmak bi yerden sonra biraz israfa giriyor artık.
Doğrudur hocam. Benimde çok isteklerim var ama öncelik ihtiyaçlar oluyor. Tişörtüm az vardı mesela 3 tane tişört aldım bitti ihtiyacım. Ayakkabı aldım bide. Şimdi para var ama neye harcasam bilmiyorum. Muhtemelen parayı arkadaşlarla yiyeceğim yada bir kız arkadaşımla.
 
Doğrudur hocam. Benim de çok isteklerim var ama öncelik ihtiyaçlar oluyor. Tişörtüm az vardı mesela 3 tane tişört aldım bitti ihtiyacım. Ayakkabı aldım bir de. Şimdi para var ama neye harcasam bilmiyorum. Muhtemelen parayı arkadaşlarla yiyeceğim ya da bir kız arkadaşımla.

Hocam kaç yaşındasınız? Eğer gençseniz bence gençliğinizi yaşamalısınız. Arkadaşlarınızla yiyin, kız arkadaşınızla vs. ne güzel ihtiyaçlarınızı tamamlamışsınız.
 
Neye ihtiyacın varsa o alınır.
İnsanın elinde para yokken aklında bir ton şey gelir fakat elinde para varken aklına mantıklı bir şey gelmez. Hep yaşadığım bir durum.
Önerileriniz var mı? Ne yapacağımı bilmiyorum.
Sosyal'i takibe al, güzel indirim kovala. Hem paran boşa gitmez. Yiyecek içecek alırsın belki, belki ayakkabı, kıyafet vs. İndirimden bir şey almak seni tatmin eder.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı