1100 TL klavye önerisi

lemannna

Hectopat
Daha fazla  
Eski klavyemi kırdım, yeni bir tane almak istiyorum. Eski klavyem Lenovo Legion fakat tam modelini bilmiyorum, RGB olmayan dümdüz bir klavye idi kendisi. Onun gibi bir şey bakıyorum ama klavyelerden hiç anlamam o yüzden konu açmak istedim. Dokunuş hissi güzel olsun yeter başka hiçbir beklentim yok. Daha çok böyle çiklet klavye tarzında yumuşak hisli bir klavye almak istiyorum. Maksimum 1100 liraya kadar çıkabilirim ama daha ucuz öneriler yaparsanız benim için iyi olur. Zaten çoğunlukla gamepad kullanarak oyun oynuyorum. Dediğim gibi çok fazla pahalı olmayan, neredeyse hiç oyun için kullanmayacağım ama yumuşak ve rahat olacak bir klavye arıyorum özetle. Ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu ikisi düşünülebilir belki.

Eski klavyemi kırdım, yeni bir tane almak istiyorum. Eski klavyem Lenovo Legion fakat tam modelini bilmiyorum, RGB olmayan dümdüz bir klavye idi kendisi. Onun gibi bir şey bakıyorum ama klavyelerden hiç anlamam o yüzden konu açmak istedim. Dokunuş hissi güzel olsun yeter başka hiçbir beklentim yok. Daha çok böyle çiklet klavye tarzında yumuşak hisli bir klavye almak istiyorum. Maksimum 1100 liraya kadar çıkabilirim ama daha ucuz öneriler yaparsanız benim için iyi olur. Zaten çoğunlukla gamepad kullanarak oyun oynuyorum. Dediğim gibi çok fazla pahalı olmayan, neredeyse hiç oyun için kullanmayacağım ama yumuşak ve rahat olacak bir klavye arıyorum özetle. Ne önerirsiniz?

AliExpress'te aula F2088 diye bir klavye var. YouTube'da epey araştırdım güzel bir klavyeye benziyor. Yeşil Switch vergi ile 1040 TL'ye oluyor. Blue/Rex Switch olanlarsa 1150 TL gibi bir fiyata geliyor.

Hocam teşekkürler uyardığınız için.
Sorununu söyler misiniz bir de?
Bazı Aula F serisi klavyelerde basmama sorunu, basınca başka harf yazma sorunu gibi bir sürü sıkıntıları var. Bu sorundan muzdarip bir sürü de kullanıcı var. Forumlarda araştırırsanız en az 2-3 örnek göreceksiniz muhtemelen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı