1100 TL Lenovo Vibe P1 Alınır mı?

Alınabilir youtube de incelemelerini yapabilirsin. Ancak ben hiç android cihaz önermiyorum eğer kafana yatarsa İphone 5s alabilirsin. 2000 TL verebilirsen İphone SE kesinlikle al derim.

Uzun kullanım ve sürekli anlık olarak mesaj mail ve anında internetten araştırma yapan, canı sıkılınca hemen oyun açıp oynayan biri olduğum için android almıyorum ama sen farklı düşünebilirsin. Burada iş senin isteklerine kalmış.
 
Aldığına pişman olacağın bir yönü yok diye bilirim. Kamera bana göre iyi ama kamera ara yüzü biraz zayıf. Ekran sarıya çalıyor ama ben zaten kondorlu modda kullandığım için sorun olmuyor. ----------> Bu iki yönü belki senin için sorun olur ama onun dışında kaliteli bir telefon. Hoşuna gittiyse almanızı öneririm.
 
Arkadaşım ben telefonu alalı 4 ay oldu. Telefonu satmayı düşünüyorum. Kaskosu ve Lenovo Türkiye garantisi var. Hiçbir çizik kırık yok. Sıfırdan farksız zaten özelliklerini biliyorsun. 2 gün rahat gidiyor. Almayı düşünürsen görüşelim.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı