1100 TL Modem Router Önerisi

Katılım
23 Nisan 2014
Mesajlar
87
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba,
Halihazırda kurulu olan modem / router düzenimi değiştireceğim, zira 50mbit fibernete geçmekteyim. Bu bağlamda bazı konularda aydınlatılmaya ihtiyacım var. :)

Öncelikle 2 kat olduğundan kesinlikle modem/router düzeni düşünüyorum. Zira 2. katta routera kablolu bilgisayar da bağlı olacak. Yine özellikle router üzerinden yazıcıyı ağa paylaştırmayı düşünüyorum. Harici hdd takarak ağa dosya paylaşımı yapmak gibi bir gereklilik söz konusu değil fakat harici hdd takıp uzaktan erişim ve torrent indirme gibi durumlar olabilir.
Bunlarla beraber tv, ps4, telefon gibi çok çeşitli cihazlar kullanılacak. Anlayacağınız üzere, cihazların çoğu router üzerinden çalışacak. Tüm bunları düşündüğümde modem / router olarak aklıma gelen başlıca modeller: Airties 5760, Asus AC66/56/55U ve TP-Link Archer serisindeki çeşitli modeller.
Özellikle asus modeller oldukça kaliteli gözükmekle birlikte çok çeşitli sorunlara ilişkin yorumlarla karşılaşmak beni ürküttü. Tüm bu yazdıklarım çerçevesinde bana bir kombinasyon önerirseniz çok sevinirim, verdiğim örnek modeller olmak zorunda değil. Toplam bütçe maksimum 1100TL, illa çok pahalı olmak zorunda değil :)
Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı