1100 TL PS3 + Monitör + Oyunlar

mustafaf94

Hectopat
Katılım
18 Mart 2014
Mesajlar
238
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Size birkaç soru sormak istedim. 1100 TL (en fazla 1300'e kadar tavani var) butcem var ve ps3 almayi dusunuyorum. Öncelikle ps3 sifir olmak zorunda degil. Garantisi olmasi yeterli ( dukkan garantisi dahi olur ). Fakat evimde onu baglayabilecegim 1 monitor var. Onda da pc takili. O yuzden yaninda iyi bir monitor de alacağim.

E tabi ps3 oyunsuz olmaz. Almak istediğim oyunlarin listesini ise aşagida bulabilirsiniz. PS3 linki ucuza bulursaniz atin arkadaslar. Çunku 2. ellerede baktigim icin kalkipta sifir ps3'e 500-600 lira vermeyeceğim. Onun yerine istanbul ici dukkan garantisi verebilecek iş hanlari biliyorsaniz yazabilirsiniz. Ve butcem tum bunlara yeterlimi soylerseniz sevinirim :). Tesekkurler :) ...

Oyunlar
-----------
  • GTA V
  • CALL OF DUTY BLACK OPS 2
  • PES 14
  • CALL OF DUTY MW2
  • BF3

Fikri olan yok mu? :/
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Recep Baltaş Abi kusura bakma ama konuya yorumum var. Daha doğrusu kendi sorum. Monitörde HDMI girişi olduğu sürece PS3 bağlanır mı? Eğer bağlanırsa bu ses nasıl dışarı çıkacak.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı