1100 TL Telefon Tavsiyesi

sneaks

Kilopat
Katılım
1 Şubat 2013
Mesajlar
319
Merhabalar. Yakın zamanda telefon alacağım. Şu ana kadar gözüme çarpan telefonlar arasında (max 1100 TL fiyat ) Samsung Galaxy J5, Sony Xperia M4 Aqua ve General Mobile 4G var. Bu telefonlardan hangisini almalıyım? Veya fotoğraf kalitesi - fiyat performans oranına göre maksimum 1100 TL'ye kadar bu telefonlardan başka önerebileceğiniz daha iyi bir telefon var mı? Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeni ne yapıp edip 150 TL arttır. Sony Xperia Z2 al.
Sağ olun ama maalesef yapamam zaten telefon Annem için. Ve telefonu fotoğraf kalitesi, performansı, depolama kapasitesi (ki bu hafıza kartlarıyla artırılabiliyor.) için kullanıyor. Bu şartlar dahilinde yukarıdaki 3 telefondan yada burada yazmayan maksimum 1000- 1100 TL civarı öneride bulunursanız sevinirim Hatta mümkünse fiyatının gerçekten hakkını vermiyorsa 1000'i geçmesin.
 
Ben kendim M4 Aqua kullanıyorum. 1100 TL bütçenize göre size Sony Xperia M4 ve C4 öneririm. M4'ün sıkıntısı hafıza. Oyun felan oynanmayacaksa sıkıntı olmaz. Resimler felan hafıza kartına rahat atılıyor. C4 ise selfie telefonu kamera odaklı bir cihaz. M4'e göre hafıza sorunu da yok. Bütçenize uygun aklıma yatan telefonlar bunlar. Bende ikisi arasında kalmıştım tercihim M4 oldu.
 
Zenfone 2 almalısın bütçen yetiyor. Diğerlerine yeteri kadar güncelleme gelmiyor Zenfone 2 Asus'un amiral gemisi telefonu. Diğer alacağın telefonlardan daha çok güncelleme desteği gelecektir. Donanım olarak laf söylemeye gerek yok mükemmel cihaz.
Asus Zenfone 2 16 GB Gümüş Dual Cep Telefonu
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Telefonu anneniz kullanacakmış , ekranı büyükçe olsunda gözleri yorulmasın bu açıdan 5.5 inç TT175'i de düşünebilirsiniz . İşlemci gücü segmentine göre çok iyi , grafik işlemcisi Snapdragon 615'den %5 daha düşük fakat annenizin oyunları yüksek grafiklerde oynayacağını düşünmüyorum . Kamera performansı fiyatının kesinlikle daha üstünde çok güzel lens ve yazılım birleşimi sözkonusu. 2GB ram , 16GB Rom ve sd kart desteği ile sorun yaşayacağını sanmıyorum .
İlla markalı telefon istersenizde m4 aqua gayet iyi bir tercih olacaktır .
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı