1100 TL'ye Gamepower Aero Ultra alınır mı?

ucserin

Kilopat
Yeni çıkmış sanırım, Hepsiburada üzerinde kampanyada. Şu an normal fiyatı 2000 civarında. Sorum şu: Ben şu an Logitech G PRO X kullanıyorum, ilk versiyon. Alırken gerek yok diye düşünerek kablolu versiyonunu almıştım. Şu sıralarda biraz kablolu olması canımı sıkıyor. LoL, FIFA oynarken bazen kablosuz olmasını arıyorum. Sizce bu tarz durumlar için alınır mı?

İsminde Gamepower yazan hiçbir şey alınmaz. Aynı fiyata daha iyi kulaklık var.

Yani marka kalitesi olarak Gamepower'dan pek bir farkı yok gibi duruyor kaldı ki zaten kablolu olarak G PRO X kullanıyorum zaten ekstra kablolu bir kulaklığa ihtiyacım yok. Aslında kulaklığa da ihtiyacım yok sadece bazı durumlarda kablosuz kullanmak daha rahat oluyor o tarz durumlar için uygun bir çözüm olur mu diye sormak istemiştim.

Oldukça komik bir yorum bu :D yine de saygı duyuyorum herkesin fikri kendine. Nedeni ise Aero Ultra da BT ve kablosuz özelliği var bu çok büyük bir artı hocam ayrıyeten daha piyasaya yeni çıkmış bir ürüne şans vermeden ön yargı ile yaklaşmak doğru değil. He Gamepower fanı değilim çok kötü ürünleri de var. Ama bu kulaklığın bir incelemelerini bekleyelim derim. Zaten kendim de sipariş verdim 1100TL civarında bir fiyata geldi inceler yorum katarım.

Oldukça komik bir yorum bu :D yine de saygı duyuyorum herkesin fikri kendine. Nedeni ise Aero Ultra da BT ve kablosuz özelliği var bu çok büyük bir artı hocam ayrıyeten daha piyasaya yeni çıkmış bir ürüne şans vermeden ön yargı ile yaklaşmak doğru değil. He Gamepower fanı değilim çok kötü ürünleri de var. Ama bu kulaklığın bir incelemelerini bekleyelim derim. Zaten kendim de sipariş verdim 1100TL civarında bir fiyata geldi inceler yorum katarım.

Geç kaldım hocam zaten 1700 TL civarlarına çıktı fiyatı. Kendi kulaklığımı ikinci el satabilirsem daha iyi bir model bakarım artık ama yine de yorumunuzu merak ediyorum kulaklıkla alakalı.

Yorumlarınızı alabilir miyiz acaba şu an 1299TL idefixte.

Son düzenleme:
Yeni çıkmış sanırım, Hepsiburada üzerinde kampanyada. Şu an normal fiyatı 2000 civarında. Sorum şu: Ben şu an Logitech G PRO X kullanıyorum, ilk versiyon. Alırken gerek yok diye düşünerek kablolu versiyonunu almıştım. Şu sıralarda biraz kablolu olması canımı sıkıyor. LoL, FIFA oynarken bazen kablosuz olmasını arıyorum. Sizce bu tarz durumlar için alınır mı?
H2002P yada Gx30 hocam şuan gx30 indirimde olduğu için ona bakabilirsin
Machenike GX30 Gri Kablolu Gaming Kulaklık | GANK 1599 dan 1199 a kadar düşüyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı