arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.887 Çözümler 37 Yer 東京 16 Ekim 2023 #11 Leviodas dedi: Dierya'nın fiyatı tuzlu geldi hocam AliExpress de var fakat gümrükde kalma riski var. Genişletmek için tıkla... Amazon'da daha ucuz ve gümrükte kalma gibi bir durumu yok.
Leviodas dedi: Dierya'nın fiyatı tuzlu geldi hocam AliExpress de var fakat gümrükde kalma riski var. Genişletmek için tıkla... Amazon'da daha ucuz ve gümrükte kalma gibi bir durumu yok.
Leviodas Hectopat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 215 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ekim 2023 #12 arasmaras dedi: Amazon'da daha ucuz ve gümrükte kalma gibi bir durumu yok. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam alışveriş kısmında göremedim Amazon'dan baktım şimdi fark ettim.
arasmaras dedi: Amazon'da daha ucuz ve gümrükte kalma gibi bir durumu yok. Genişletmek için tıkla... Pardon hocam alışveriş kısmında göremedim Amazon'dan baktım şimdi fark ettim.
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.887 Çözümler 37 Yer 東京 16 Ekim 2023 #13 Leviodas dedi: Pardon hocam alışveriş kısmında göremedim Amazon'dan baktım şimdi fark ettim. Genişletmek için tıkla... Bütçeyi pek aşmıyor bence gözden geçirebileceği bir klavye.
Leviodas dedi: Pardon hocam alışveriş kısmında göremedim Amazon'dan baktım şimdi fark ettim. Genişletmek için tıkla... Bütçeyi pek aşmıyor bence gözden geçirebileceği bir klavye.
Leviodas Hectopat Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 215 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ekim 2023 #14 arasmaras dedi: Bütçeyi pek aşmıyor bence gözden geçirebileceği bir klavye. Genişletmek için tıkla... Evet hocam güzel duruyor.
arasmaras dedi: Bütçeyi pek aşmıyor bence gözden geçirebileceği bir klavye. Genişletmek için tıkla... Evet hocam güzel duruyor.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.339 Makaleler 3 Çözümler 61 16 Ekim 2023 #15 1100 civarına çıkabiliyorum arkadaşlar öneriler bunlar mı? https://amzn.eu/d/dZRQs4C Şu mantıklı gibi geldi.
1100 civarına çıkabiliyorum arkadaşlar öneriler bunlar mı? https://amzn.eu/d/dZRQs4C Şu mantıklı gibi geldi.
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.887 Çözümler 37 Yer 東京 16 Ekim 2023 #16 SiyahPassat dedi: 1100 civarına çıkabiliyorum arkadaşlar öneriler bunlar mı? Amazon k96 Şu mantıklı gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Yani 1200 olursa benim dediğim ve arkadaşın önerdiği var alabileceğiniz eğer son sınır 1100 ise o modelde uygun görünüyor
SiyahPassat dedi: 1100 civarına çıkabiliyorum arkadaşlar öneriler bunlar mı? Amazon k96 Şu mantıklı gibi geldi. Genişletmek için tıkla... Yani 1200 olursa benim dediğim ve arkadaşın önerdiği var alabileceğiniz eğer son sınır 1100 ise o modelde uygun görünüyor
estedha2 Decapat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 402 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #17 SiyahPassat dedi: 1100 civarına çıkabiliyorum arkadaşlar öneriler bunlar mı? Amazon k96 Şu mantıklı gibi geldi. Genişletmek için tıkla... hocam bluıe mu alacaksınız red mi
SiyahPassat dedi: 1100 civarına çıkabiliyorum arkadaşlar öneriler bunlar mı? Amazon k96 Şu mantıklı gibi geldi. Genişletmek için tıkla... hocam bluıe mu alacaksınız red mi
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.339 Makaleler 3 Çözümler 61 16 Ekim 2023 #18 arasmaras dedi: Yani 1200 olursa benim dediğim ve arkadaşın önerdiği var alabileceğiniz eğer son sınır 1100 ise o modelde uygun görünüyor Genişletmek için tıkla... O öneri nedir? Göremedim konu içinde. Amazon.com.tr Bu nasıl?
arasmaras dedi: Yani 1200 olursa benim dediğim ve arkadaşın önerdiği var alabileceğiniz eğer son sınır 1100 ise o modelde uygun görünüyor Genişletmek için tıkla... O öneri nedir? Göremedim konu içinde. Amazon.com.tr Bu nasıl?
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.887 Çözümler 37 Yer 東京 16 Ekim 2023 #19 SiyahPassat dedi: O öneri nedir? Göremedim konu içinde. Amazon.com.tr Bu nasıl? Genişletmek için tıkla... Dierya DK61SE var önerdiğim 1200TL ve kaliteli bir klavye deneyimlerime göre söylüyorum ve internette kullanan herkesin memnun kaldığı görünüyor.
SiyahPassat dedi: O öneri nedir? Göremedim konu içinde. Amazon.com.tr Bu nasıl? Genişletmek için tıkla... Dierya DK61SE var önerdiğim 1200TL ve kaliteli bir klavye deneyimlerime göre söylüyorum ve internette kullanan herkesin memnun kaldığı görünüyor.
estedha2 Decapat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 402 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #20 SiyahPassat dedi: O öneri nedir? Göremedim konu içinde. Amazon.com.tr Bu nasıl? Genişletmek için tıkla... bu çok güzelmiş!!!
SiyahPassat dedi: O öneri nedir? Göremedim konu içinde. Amazon.com.tr Bu nasıl? Genişletmek için tıkla... bu çok güzelmiş!!!