1100 TL'ye kadar klavye önerisi

Bu mudur?

Başka hiçbir sitede yok söylediğin model.

Amazon'da var modeli yazıp bakabilirsin ve stokta olan Switch'lerden kendine uygun olanı seçebilirsin

O öneri nedir? Göremedim konu içinde.

Bu nasıl?

900TL kendi fiyatı ve 350TL gümrük ile bu klavye 1250TL oluyor unutmayın yurt dışından geliyor sonuçta

Tabii ki sen önerini yap uzun süre onu kullanacağım çünkü.
1700'e kadar zorlayabilir iseniz XPG'nin Summoner adında çok güzel bir klavyesi var. hem mekanik hem yazılımlı hem de RGB ledli.

XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) - Gaming.Gen.TR

Eğer alamaz isen Silver switch versionu 1.530 civarlarında. Tabi silver switchi daha duymadığım için blue ve red'e göre nasıldır bilemem.

@SiyahPassat
GÜMÜŞ: Hızlı ve Hassas
MAVİ: Sesli ve Duyarlı
KIRMIZI: Düz ve Sessiz
Gümüş böyle geçiyormuş.

1700'e kadar zorlayabilir iseniz XPG'nin Summoner adında çok güzel bir klavyesi var. Hem mekanik hem yazılımlı hem de RGB LED'li.

XPG Summoner Cherry MX Red Switch Türkçe Q USB Mekanik Kablolu Gaming Klavye (SUMMONER5A-BKCTR) - Gaming.Gen.TR

Eğer alamaz isen Silver Switch versionu 1.530 civarlarında. Tabii Silver Switch'i daha duymadığım için blue ve Red'e göre nasıldır bilemem.

@SiyahPassat
Gümüş: Hızlı ve hassas.
Mavi: Sesli ve duyarlı.
Kırmızı: Düz ve sessiz.
Gümüş böyle geçiyormuş.

Hocam beğenmedim, kronik sorunu var alma dendi. Bu bütçede %60 olacak şekilde sorunsuz klavye almak istesem ne kadar tutuyor?

Zamanla eskiyor vs o tür yorumlar gördüm neye göre bakılıyor bunlara?

Hocam beğenmedim, kronik sorunu var alma dendi. Bu bütçede %60 olacak şekilde sorunsuz klavye almak istesem ne kadar tutuyor?

Zamanla eskiyor vs o tür yorumlar gördüm neye göre bakılıyor bunlara?
Forumda bir sürü kullanan var. Tam olarak neresi eskiyor? Klavyeyi aldığın gibi yemek masasına dönüştürürsen sonra suçu klavyede ararsın. Takmayın. Klavye eskiyor muhabbetini ilk defa duyuyorum ayrıca. Yazıların silinme olayı her klavye de var. Keycap alıp yenilersin olur biter.

Forumda bir sürü kullanan var. Tam olarak neresi eskiyor? Klavyeyi aldığın gibi yemek masasına dönüştürürsen sonra suçu klavyede ararsın. Takmayın. Klavye eskiyor muhabbetini ilk defa duyuyorum ayrıca. Yazıların silinme olayı her klavye de var. Keycap alıp yenilersin olur biter.

Switch'leri değişiyor mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı