1100 TL'ye Toplama Sistem

fabyanenst

Hectopat
Katılım
12 Nisan 2014
Mesajlar
141
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaslar. Bu sene borclardan dolayı pek fazla para harcayamıyoruz. Bu yuzden cok makul fiyata müthiş bir bilgisayar arıyorum. Gerçekten su intarnet kafedeki bilgisayarlara falan baktım 700-800 ucuza ve her oyunu kaldıran pc aldıklarını ögrendim. Jet diye bir net kafe var. Bende istegim oyun bilgisayarı olsun videolar cekip yotube yükleyebileyim.

Her yönden pes olsun, crysis 3 olsun kendi pc'im 2gb 867mb ekran kartı var. Dediklerine göre 600-700 edermis. Bizde bir 500 koysak 1100TL civarı bir bilgisayar toplamam lazım ama cidden bu işten anlayan bilen kisiler yardım ederse sevinirim. Ucuza müthiş birşey almak istiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Monitorum yok. Herşeyi baştan alacağım. İşte o var ve 1100TL aşmaması lazım. Yani berki pc 750TL falan ederse olabilir olsaydı monitor iyi olurdu.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Monitorum malesef ki yok ancak simdi tek kisinin yazmasıylada almak istemiyorum acıkcası. Ne kadar bilgin var nekadar yok birkac kisi veya recep abi bi katkıda bulunursa cok sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör yoksa 1200 TL'ye ancak APU alman lazım.
Abi öncelikle teşekkür ederim değerli vaktini ayırarak bana mesaj yazdıgın için. 1200TL'ye peki APU falan dediniz. Arkadaşların dediklerine uyarak alırsam kaldırır mı Crysis falan? Ayrıca kasmadan oyun videoları cekebilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı