Merhaba arkadaşlar, TFT tarzı oyunlar oynamak ve dizi film izlemek adına tablet önerir misiniz? Aklımda mi pad 6 8 GB 256 var fakat inceleme göremedim nasıl sizce? Huawei kampanyası gördüm güzel ama Play Store oyunları APK ile mi olacak sorun yaşar mıyım?
Merhaba arkadaşlar, TFT tarzı oyunlar oynamak ve dizi film izlemek adına tablet önerir misiniz? Aklımda mi pad 6 8 GB 256 var fakat inceleme göremedim nasıl sizce? Huawei kampanyası gördüm güzel ama Play Store oyunları APK ile mi olacak sorun yaşar mıyım?
En ucuz Xiaomi Mi Pad 5 256 GB 11" Gri Tablet fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Xiaomi Mi Pad 5 256 GB 11" Gri Tablet özelliklerini incele, 10.166,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Xiaomi Mi Pad 5 256 GB 11" Gri Tablet fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Xiaomi Mi Pad 5 256 GB 11" Gri Tablet özelliklerini incele, 10.166,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Mi Pad 6 alırdım ben senin yerinde olsam. Huawei ile birçok şey aşılabiliyor ama uğraşamazdım hiç. 3. parti şeylere güvenemiyorum. Sonuçta zaman ve rahatlık da bir tablette önemli. Her şeyin hazırı varken gerek yok maceraya.
Eğer hocam performansa dikkat ediyorsanız ve ekrana dikkat ediyorsanız Xiaomi Pad 5 alın. Eğer sosyal medya kullanırım Full diyorsanız da Xiaomi pad 6 alın derim.
En ucuz Xiaomi Redmi Pad 6 GB 128 GB 10.6" Tablet fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Xiaomi Redmi Pad 6 GB 128 GB 10.6" Tablet özelliklerini incele, 5.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!