11000₺ tablet önerisi

GiveMeFive

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, TFT tarzı oyunlar oynamak ve dizi film izlemek adına tablet önerir misiniz? Aklımda mi pad 6 8 GB 256 var fakat inceleme göremedim nasıl sizce? Huawei kampanyası gördüm güzel ama Play Store oyunları APK ile mi olacak sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, TFT tarzı oyunlar oynamak ve dizi film izlemek adına tablet önerir misiniz? Aklımda mi pad 6 8 GB 256 var fakat inceleme göremedim nasıl sizce? Huawei kampanyası gördüm güzel ama Play Store oyunları APK ile mi olacak sorun yaşar mıyım?

Bu daha iyi ama sürüm güncellemesi alamayacakmış.

Mi Pad 6 alırdım ben senin yerinde olsam. Huawei ile birçok şey aşılabiliyor ama uğraşamazdım hiç. 3. parti şeylere güvenemiyorum. Sonuçta zaman ve rahatlık da bir tablette önemli. Her şeyin hazırı varken gerek yok maceraya.

Eğer hocam performansa dikkat ediyorsanız ve ekrana dikkat ediyorsanız Xiaomi Pad 5 alın. Eğer sosyal medya kullanırım Full diyorsanız da Xiaomi pad 6 alın derim.

Performans ve ekran Mi PAD 6'da daha iyi. Sanırım sen Redmi PAD 6 ile karıştırdın. Yeni çıkti Mi PAD 6
Xiaomi Pad 6

Performans ve ekran Mi PAD 6'da daha iyi. Sanırım sen Redmi PAD 6 ile karıştırdın. Yeni çıkti Mi PAD 6
Xiaomi Pad 6
Hocam ben şunu zannediyodum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı