11000 TL 240Hz monitörlü sistem toplama

omarix

Femtopat
Arkadaşlar merhaba iyi akşamlar öncelikle. 11K civarı bir bütçem var ve olabildiğinde en ucuz şekilde 240Hz monitörlü, yayındayken sadece CS'de 300 FPS aldırabilecek bir sisteme ihtiyacım var. Yeni oyunları falan çok oynamam, grafik gerektirecek bir oyunda oynamam. Sadece CS:GO için diyebilirim. En ucuz şekilde ( yayındayken ) sabit 300 FPS alabileceğim bir sisteme yardımcı olabilecekler var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bu parçaları internette aratarak daha ucuza bulabilirsiniz. Ben size şöyle bir sistem hazırladım, bahsettiğiniz üzere bu sistem ile sabit FPS ve kaliteli bir yayın izletebilirsiniz.

Sistem bilgilerini buraya tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Merhaba bende bir sistem topluyorum 10K TL'ye. İstersen benimkine bakıp monitör upgradei vs yaparak sistem oluşturabilirsin. Tamamen referans olsun diye bırakıyorum.

Dosya Ekleri

• Opera Anlık Görüntü_2020-08-27_054221_www.vatanbilgisayar.com.png
    Opera Anlık Görüntü_2020-08-27_054221_www.vatanbilgisayar.com.png
    67,1 KB · Görüntüleme: 95
Merhaba bende bir sistem topluyorum 10K TL'ye. İstersen benimkine bakıp monitör upgradei vs yaparak sistem oluşturabilirsin. Tamamen referans olsun diye bırakıyorum.
Merhaba cevabın için çok teşekkür ederim fakat işlemci ve ekran kartını yüksek tutmak istiyorum. Sabit 300 fps oynayabilceğimi düşünemiyorum bu sistemle. Bu arada sana 240 hz monitör önerebilirim çok çok daha ucuza.

Biraz aşmış olabilir ama önerim:

Biraz aşmış olabilir ama önerim:

2060S 240 FPS veremez ki hocam. Bence RX 5700 XT almak daha mantıklı.
Onun dışında sistem mükemmel olmuş bu arada. Eğer NVIDIA takıntınız varsa gözünüz kapalı üstteki sistemi alın.

2060S 240 FPS veremez ki hocam. Bence RX 5700 XT almak daha mantıklı.
Onun dışında sistem mükemmel olmuş bu arada. Eğer NVIDIA takıntınız varsa gözünüz kapalı üstteki sistemi alın.
Neden veremesin? Onu geçtim alan kişi oyunu en düşük ayarlar ile oynayacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı