İkiz yeğenlere iki adet tablet alacağız 1. sınıfa gidiyorlar aslında bu yaşta uygun değil ama maalesef annesi çalıştığı için oyalanacak başka bir şeyleri yok ananesi bakıyor, 1-2 sene içinde hemen kasıp bizi üzmeyecek tablet önerisi var mıdır bu fiyata?
Huawei markasını tercih etmiyorum Google ile olan yasaklardan dolayı.
En ucuz Honor Pad X9 128 GB 11.5" Tablet fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Honor Pad X9 128 GB 11.5" Tablet özelliklerini incele, 5.158,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz iPad 9. Nesil Wi-Fi 64 GB 10.2" Tablet fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! iPad 9. Nesil Wi-Fi 64 GB 10.2" Tablet özelliklerini incele, 10.236,53 TL'den başlayan fırsatları yakala!
İkiz yeğenlere iki adet tablet alacağız 1. sınıfa gidiyorlar aslında bu yaşta uygun değil ama maalesef annesi çalıştığı için oyalanacak başka bir şeyleri yok ananesi bakıyor, 1-2 sene içinde hemen kasıp bizi üzmeyecek tablet önerisi var mıdır bu fiyata?
En ucuz iPad 9. Nesil Wi-Fi 64 GB 10.2" Tablet fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! iPad 9. Nesil Wi-Fi 64 GB 10.2" Tablet özelliklerini incele, 10.236,53 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Dolap uygulaması ile sattım vallahi o kadar memnum ki yani tamam cihaz çok cezbedici geliyor insana büyük ekran falan ama aldıktan sonra öyle değil kötü ekran kalitesi soluk ekran ve çok yavaş ya her şey arayüzde gezerken olsun bile nefret ettim o derece. Şu an gidip MatePad 11.5 veya MatePad Air alıyorsun o paraya kalitenin ne olduğunu öğreniyor insan. Google Play servislerini bir türlü hallediyorsun ama gerçekten premium bir cihaz MatePad'ya neise konuyla alakası yok ama içimi dökeyim dedim kusura bakma