11000 TL'ye kadar tablet önerisi

grihava

Megapat
İkiz yeğenlere iki adet tablet alacağız 1. sınıfa gidiyorlar aslında bu yaşta uygun değil ama maalesef annesi çalıştığı için oyalanacak başka bir şeyleri yok ananesi bakıyor, 1-2 sene içinde hemen kasıp bizi üzmeyecek tablet önerisi var mıdır bu fiyata?
Huawei markasını tercih etmiyorum Google ile olan yasaklardan dolayı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İkiz yeğenlere iki adet tablet alacağız 1. sınıfa gidiyorlar aslında bu yaşta uygun değil ama maalesef annesi çalıştığı için oyalanacak başka bir şeyleri yok ananesi bakıyor, 1-2 sene içinde hemen kasıp bizi üzmeyecek tablet önerisi var mıdır bu fiyata?
iPad 9. Nesil alabilirsiniz. Samsung Galaxy S7 FE'ye falan bulaşmayın hiç memnun değilim.

Tam anlamadım bütçeyi 2 tablet içinmi 11k bütçe.

@grihava adam konuyu açmış gitmiş 😅

İki tablet için 22 bin işe geldim o yüzden bakamadım :d

iPad 9. Nesil alabilirsiniz. Samsung Galaxy S7 FE'ye falan bulaşmayın hiç memnun değilim.
Tamam hocam teşekkürler dikkate alacağım

iPad 9'un olduğu yerde başka cihazın esamesi okunmaz.
Teşekkürler bu cihazın bu fiyat karşılığında ki rakibi hangi cihaz oluyor Samsung'da falan karşılaştırma yapayım

Bildirim çubuğunu açarken bile kasıyor. Nasıl sattınız ben de satmak istiyorum.
Dolap uygulaması ile sattım vallahi o kadar memnum ki yani tamam cihaz çok cezbedici geliyor insana büyük ekran falan ama aldıktan sonra öyle değil kötü ekran kalitesi soluk ekran ve çok yavaş ya her şey arayüzde gezerken olsun bile nefret ettim o derece. Şu an gidip MatePad 11.5 veya MatePad Air alıyorsun o paraya kalitenin ne olduğunu öğreniyor insan. Google Play servislerini bir türlü hallediyorsun ama gerçekten premium bir cihaz MatePad'ya neise konuyla alakası yok ama içimi dökeyim dedim kusura bakma :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı