Katılıyorum oyun oynanmayacaksa MacBook Air M1 barındıran modeller performans bakımından güçlü günlük kullanım için tasarım ve taşınma konusunda da gayet başarılılar oyun için üretilmiş laptoplar biraz sürekli elde tutunmak için ağır denebilir.
Bence GF65 Thin yerine aynı fiyata RTX 2060 barındıran kaliteli ve soğutmasıda başarılı modeller tercih edilebilir.
@246941 sistemi parça parça satacaksanız kasanıza alıcıyım keşke beyaz olsaydı olmadı boyarım. . Toplu halde elden çıkarırsanız da anlayışla karşılarım.
Bence ondan daha ucuza daha güçlü M1 MacBook Air alın hocam. U serisi işlemci barındıran hiçbir Intel laptopu tavsiye etmiyorum. M1'in yanında çöp gibi kalıyor maalesef. Güç tüketimi yapacağız diye işlemciyi kesip kesip maymun ediyorlar. Benim kaç yıllık ikinci nesil QM serisi İ7 bile daha iyidir şu işlemciden.
Yahu laptopu biz bakarız sen git ders çalış. Bu arada eğer yurtta kalmayacaksan bir de o zamanlar piyasa düzgün olursa 6K'ya bir laptop, bir de sistem alırsın, misss.
@246941 sistemi parça parça satacaksanız kasanıza alıcıyım keşke beyaz olsaydı olmadı boyarım. . Toplu halde elden çıkarırsanız da anlayışla karşılarım.
Bütçemi daha da arttırabilirim. Biraz daha büyük ekranlı bir model gelirse onu almak istiyorum. Aynı zamanda Render aldığım için MacBook bana da mantıklı geliyor.
Bütçemi daha da arttırabilirim. Biraz daha büyük ekranlı bir model gelirse onu almak istiyorum. Aynı zamanda Render aldığım için MacBook bana da mantıklı geliyor.