1116a model nasildir?

altinordulu1337

Picopat
Yer
M'era Luna Festival
Daha fazla  
Elimde 1 sene önce aldığım PS4 1116a model var. Hiçbir sorununu görmedim ve çok da ses çıkartmıyor yeni oyunlar dışında. Sizce bu model iyi midir? Ilk modeller sikintili olur derler ama bilemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen dediğin gibi biraz sesli ama çokta değil. Yeni oyunlarda bile o kadar çok çıkartmıyor. Merak ettim ben bu model ilk modellerden mi diye. Çoğu kişi ilk modellerin sıkıntılı olduğunu söylüyor da. Elimde patlamasın sonra. PS5 almama daha var o yüzden.

Aynen dediğin gibi biraz sesli ama çok da değil. Yeni oyunlarda bile o kadar çok çıkartmıyor. Merak ettim ben bu model ilk modellerden mi diye. Çoğu kişi ilk modellerin sıkıntılı olduğunu söylüyor da. Elimde patlamasın sonra. PS5 almama daha var o yüzden.

2015 yılında çıktı bu model yani fat kasaların 4 jenerasyonu var bu 3.jenerasyon. İlk çıkanlardan değil, ilk çıkanlar 10xx ibareli oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı