11400 sistem alınır mı?

Bütçe
10700
1- evet.
2- çok iyi değil ama yeterli işlemci Intel olduğu için ısınmazda.
3- arada çok küçük FPS farkları var 5-6 FPS.

Şu boş AMD ısınır olaylarını bırakın Intel 11.nesil serisi bir kere stok fanla yüksek ısılarda çalışıyor AMD ise 7nm e inmiş ve stok sogutucu ile gayet iyi şeyler yapabiliyorsun 2000 yıllarındaki AMD yok artık.

Bütçenizi 2K daha artırabilirseniz güzel bir sistem var. artıramassanız attığınız sistemi alabilirsiniz.
Bu arada Artık oyunlar çoklu çekirdek istiyor İntel tekli çekirdek devrinde hala. İntel fanboyları size diyeceğim tek şey :Yeni oyunlar artık çoklu çekirdek istiyor, tekli çekirdek değil.

Son düzenleme:
Bütçenizi 2K daha artırabilirseniz güzel bir sistem var. Artıramassanız attığınız sistemi alabilirsiniz.
Bu arada artık oyunlar çoklu çekirdek istiyor Intel tekli çekirdek devrinde hala. Intel fanboyları size diyeceğim tek şey: Yeni oyunlar artık çoklu çekirdek istiyor, tekli çekirdek değil.

Zaten burada arkadaşın alacağı işlemci 6 çekirdek arkadaşım. Alacağı işlemcide canavar gibi her oyunu oynatır istediği ayarda ekran kartına bağlı olarak. Özür dilerim. Mesajımı düzenledim. Baranpro7474.

Haklısınız. Lakin 11400 kanadında AMD henüz işlemci çıkarmadı. Ayrıca 11400 şu an R5 3600'den daha iyi. R5 5600 tabii ki daha iyi ama arada fiyat farkı var.

11400 işlemci 3600'dan daha iyi olması biz kullanıcı olarak daha sevindirici. 3600 işlemci çok ısınıyor. İş görebilen bir işlemci giriş seviyesinde iyi bir işlemci. Ama sıvı soğutma şart. Sadece oyun oynadığım için stok fanla 5600 kullanıyorum.

11400 işlemci 3600'dan daha iyi olması biz kullanıcı olarak daha sevindirici. 3600 işlemci çok ısınıyor. İş görebilen bir işlemci giriş seviyesinde iyi bir işlemci. Ama sıvı soğutma şart. Sadece oyun oynadığım için stok fanla 5600 kullanıyorum.

Beni anladığınız için teşekkür ederim :) şu an F/P olarak, oyun ve ufak çaplı render işleri için en uygun işlemci 11400. Bütçesi olan tabiki gidip 5600 alıp kullansın. Ama ısrarla 3600 önermelerine anlam veremiyorum.

Beni anladığınız için teşekkür ederim :) şu an F/P olarak, oyun ve ufak çaplı render işleri için en uygun işlemci 11400. Bütçesi olan tabii ki gidip 5600 alıp kullansın. Ama ısrarla 3600 önermelerine anlam veremiyorum.

Bende sistemimi mart ayında yükselttim. Aklımda 10700 F vardı. PCI Express 4.0 destekli anakartım olsun diye 5600 aldım. 3700 ile 5600 arasında kalmıştım zaten 5600'den yana tercihimi kullandım. PCI Express4.o destekli olmasındaki sebepse neden para veriyorken PCI espress 3.0 destekli anakart olsun diye düşünerek aldım. Ayrıca rica ederim ne demek. Herkes bütçesine göre alışveriş yapabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı