11400F için kule tipi fan önerisi

Farkları nedir hocam? Anakartım Micro ATX ASUS Prime H510M-K. RAM'lere değmemesi önemli benim için. Çünkü RAM'lerimin boyutu da biraz büyük.
T6'nın fanı daha iyi. Ek olarak şu ana kadar T6 aldırdığım kimse RAM'lerime değiyor gibisinden şikayette bulunmadı. Sen yine de RAM modelini söyle, bakayım.

T6'nın fanı daha iyi. Ek olarak şu ana kadar T6 aldırdığım kimse RAM'lerime değiyor gibisinden şikayette bulunmadı. Sen yine de RAM modelini söyle, bakayım.
Geil Evo X ii

Şu an da 500 TL bütçe ile ne alınmalı?
Snowman T6 Ultra + MX4 = 370 TL
Snowman T6 + MX4 = 370 TL
ID-Cooling SE-224-XT = 520 TL
@BerkayZ87
224 XT almayı düşünüyorum 10700F için fakat sesli diye çekiniyorum fiyat performans bir soğutucu aynı fiyata daha iyisi var mı hem sessiz hem soğutan.
Ne almaya karar verdiniz hocam ?

Son düzenleme:
Sessiz olması önemli bilgisayarım masanın üstünde durduğu için ses çok gelmesini istemiyorum.
Sizin tavsiyeniz ne olur bu üçlü arasından peki hocam ? 34 duo almayı bende isterdim ama bütçemin üstünde kalıyor.

Snowman T6 Ultra + MX4 = 370 TL
Snowman T6 + MX4 = 370 TL
ID-Cooling SE-224-XT = 520 TL

Sizin tavsiyeniz ne olur bu üçlü arasından peki hocam? 34 Duo almayı bende isterdim ama bütçemin üstünde kalıyor.

Snowman T6 Ultra + MX4 = 370 TL.
Snowman T6 + MX4 = 370 TL.
ID-Cooling SE-224-XT = 520 TL.

T6 veya ID-Cooling 2 tercihde yapılabilir ben 224XT modelini tercih ederdim soğutma performansı çok iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…