Id-Coolıng FrostFlow X 120 4Pin PWM 120mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Bu ürün hakkında bir bilginiz var mı?
ID-Cooling sıvı soğutmaların kalitesi hakkında bilgim yok o yüzden herhangi tavsiye veremeyeceğim.
Id-Coolıng FrostFlow X 120 4Pin PWM 120mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Bu ürün hakkında bir bilginiz var mı?
Hayır sığmadı. Ramleri aşırı derecede kastırdı. Anakartı değiştirdim.@ßutterFlyEffect hocam aynı anakartı ve aynı işlemciyi kullanıyorum acaba hangi fanı aldınız anakarta tam oturuyor mu gerçekten bu sığıp sığmama konusu beni gerçekten deli edecek çünkü.
Hangisi sığmadı?Hayır sığmadı. Ramleri aşırı derecede kastırdı. Anakartı değiştirdim.
Hangisi sığmadı?
ID-Cooling SE 224XT.
Ama o zaman bu anakarta ben hiçbir soğutucu fan takamayacak mıyım?ID-Cooling SE 224XT. Zaten bu bile sığmadıysa diğerlerinin sığmasının imkanı yok.
Sanmıyorum 224xt bile çok küçük bir model. O sığmadıysa diğer soğutucular da sığmaz. Ya rami tek kanal kullanacaksınız sağ tarafa takıp. Yada anakart değişeceksiniz. Çok eziyet çektirdi bana.Tam da onu almayı düşünüyordum.214XT sığar mı ki?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.