11400F vs 12100F sitem

Yanlış bilmiyorsam H610 anakartlar single channel RAM destekliyor. Bu da performansta düşüş demek. B serisi anakart seçeneği olsa 12100F daha mantıklı bir seçim olabilirdi hem geleceğe dönük de olacağından ama bu durumda 11500F almak daha mantıklı gibi. Ek olarak aradaki 1600 TL fiyat farkına değeceğini de düşünmüyorum. Onun yerine anakart veya SSD'ye yatırım yapılabilir.

Yanlış bilmiyorsam H610 anakartlar Single channel RAM destekliyor. Bu da performansta düşüş demek. B serisi anakart seçeneği olsa 12100F daha mantıklı bir seçim olabilirdi hem geleceğe dönük de olacağından ama bu durumda 11500F almak daha mantıklı gibi. Ek olarak aradaki 1600 TL fiyat farkına değeceğini de düşünmüyorum. Onun yerine anakart veya SSD'ye yatırım yapılabilir.

Aynısını demiştim

Yanlış bilmiyorsam H610 anakartlar single channel RAM destekliyor. Bu da performansta düşüş demek. B serisi anakart seçeneği olsa 12100F daha mantıklı bir seçim olabilirdi hem geleceğe dönük de olacağından ama bu durumda 11500F almak daha mantıklı gibi. Ek olarak aradaki 1600 TL fiyat farkına değeceğini de düşünmüyorum. Onun yerine anakart veya SSD'ye yatırım yapılabilir.
Yani hocam İ3 12100F sistemi almalı mıyım? Anakart problem çıkartır mı?

Yani hocam İ3 12100F sistemi almalı mıyım? Anakart problem çıkartır mı?
Emin değilim, sizi yanlış yönlendirmek istemem. Bilgiyi @Alejandro Sosa hocamdan öğrendim. Kendisi daha iyi yardımcı olur. Ama şunu söyleyebilirim, eğer kullanım amacınız sadece oyunsa i3 12100F alınabilir. Ama oyun yanında başka işlerle de uğraşacaksanız i5 daha iyi olur gibi.

Emin değilim, sizi yanlış yönlendirmek istemem. Bilgiyi @Alejandro Sosa hocamdan öğrendim. Kendisi daha iyi yardımcı olur. Ama şunu söyleyebilirim, eğer kullanım amacınız sadece oyunsa i3 12100F alınabilir. Ama oyun yanında başka işlerle de uğraşacaksanız i5 daha iyi olur gibi.
O bilgi güncellendi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı