RTX 3060 ile i5 11400F vs i3 12100F

Ekranım da 144 Hz olduğu için 144 aşağısı FPS almak istemiyorum oyunlarda. 14K'lık sistemde 144 FPS aşağısı çok olmaz değil mi?
Yani hangi oyunu oynadığınıza bağlı şimdi, apexte ayarları fullerseniz 3060 bile 144 altına yer yer düşer. Uç sistem de iyi hocam oyunlsrın çoğunda 144 altı görmezsiniz (single oyunlar hariç).

Yani hangi oyunu oynadığınıza bağlı şimdi, Apex'te ayarları fullerseniz 3060 bile 144 altına yer yer düşer. Uç sistem de iyi hocam oyunlsrın çoğunda 144 altı görmezsiniz (Single oyunlar hariç).

Online oyunlarda zaten grafikleri aşağılarda tutan birisiyim örnek vermek gerekirse Apex Valorant CS:GO Warzone gibi. Single oyunlarda örnek vermek gerekirse GTA 5 gibi grafikleri olabildiğince yükseltmek istiyorum.

Online oyunlarda zaten grafikleri aşağılarda tutan birisiyim örnek vermek gerekirse Apex Valorant CS:GO Warzone gibi. Single oyunlarda örnek vermek gerekirse GTA 5 gibi grafikleri olabildiğince yükseltmek istiyorum.
Siz de benim gibiymişsiniz hocam. Online oyunlarda msaa, fxaa, texture ayarlarını fulleyip kalan her şeyi düşük tutuyorum ben de. Böyle sadece biraç ayara dokunuyorssnız zaten sizi uzun süre götürür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı