Justiziact
Hectopat
Daha fazla
Detaylıca inceledim attıklarını öncelikle uzun bir süre 4k oyun deneyimine geçmeyi düşünmediğim için 4070 ti super benim için en iyi seçenek. Evet soğutucu tarafında kraken elite değil de elite olmayan versiyon daha mantıklı olabilir oradan kısabilirim. Kasa olarak h9 flowu beğeniyorum aslında onda karar kılmıştım ama linkteki lian li kasaya da bakacağım. Ama ssd olarak corsair mp700de netim hem senin attığın samsung ssd pcie 4.0 destekliyor.AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz Kutulu İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz Kutulu İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 7800X3D Sekiz Çekirdek 4.2 GHz Kutulu İşlemci özelliklerini incele, 13.997,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi AMD AM5 DDR5 ATX Anakart özelliklerini incele, 7.985,48 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
G.Skill Trident Z5 RGB 32 GB (2x16) 6400 MHz CL32 F5-6400J3239G16GX2-TZ5RW DDR5 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz G.Skill Trident Z5 RGB 32 GB (2x16) 6400 MHz CL32 F5-6400J3239G16GX2-TZ5RW DDR5 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! G.Skill Trident Z5 RGB 32 GB (2x16) 6400 MHz CL32 F5-6400J3239G16GX2-TZ5RW DDR5 Ram özelliklerini incele, 5.633,55 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lian Li Lancool III ARGB Fanlı Black E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 5.512,95 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
101.991 TL tutuyor RTX 4080 Super'li.
Detaylıca inceledim attıklarını öncelikle uzun bir süre 4K oyun deneyimine geçmeyi düşünmediğim için 4070 Ti Super benim için en iyi seçenek. Evet soğutucu tarafında Kraken Elite değil de Elite olmayan versiyon daha mantıklı olabilir oradan kısabilirim. Kasa olarak H9 Flow'u beğeniyorum aslında onda karar kılmıştım ama linkteki Lian Li kasaya da bakacağım. Ama SSD olarak Corsair MP700'de netim hem senin attığın Samsung SSD PCI-e 4.0 destekliyor.
Estağfurullah ne kusuru 5.0 ssdler piyasaya çıkmadan önce ben de zaten samsungun bu modeline bakıyodum gayet güzel bir ssd evet. Attığın sıvı soğutmaya baktım şimdi öyle rgb delisi bir insan değilimdir ama insan hiç olmazsa bile en azından fanlarda bir rgb istiyor bunda yokmuş sanırım. Yalnız ben bunu araştırırken şöyle bir soğutma gördüm https://www.akakce.com/islemci-sogu...a-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,603868430.htmlAnladım hocam PCI-Express 5.0 zorunlu olmasa da olur gibi anladım bir an bilerek 4.0 koydum o yüzden kusura bakma o koyduğum da gayet iyi bu arada üzmez, ekran kartını bilerek daha güçlü ve aynı model olarak seçtim ki illa 4K da oyun oynamana gerek yok 2K da oynasan da sorun olmayacak daha performanslı olacak hatta saf güçte, tavsiye ettiğim kasanın soğutması iyi Lian Li kalitesi zaten, bu arada sıvı soğutma olarak alternatif bunu öneririm soğutma performansı açısından beğendiğim bir ürün - Lian Li Galahad II Trinity Performance 360mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu (G89.GA2P36B.01) - incehesap.com
Çok güzel ve performanslı bir soğutucudur. Karşılaştırmalarını izleyebilirsin. Benim tercihim bu olurdu.Estağfurullah ne kusuru 5.0 ssdler piyasaya çıkmadan önce ben de zaten samsungun bu modeline bakıyodum gayet güzel bir ssd evet. Attığın sıvı soğutmaya baktım şimdi öyle rgb delisi bir insan değilimdir ama insan hiç olmazsa bile en azından fanlarda bir rgb istiyor bunda yokmuş sanırım. Yalnız ben bunu araştırırken şöyle bir soğutma gördüm https://www.akakce.com/islemci-sogu...a-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,603868430.html
baya da övülmüş güzel denilmiş bu model hakkında bilgin var mıdır hocam?
Çok sağol hocam anakarta ve psu'ya bakıcam onları da bir değerlendireyim.Yakın zamanda ben de topladım kesin karar vermiş değilim.Kasa ve soğutucuda çok seçenek var ancak aklımdakileri paylaşıyım:
Anakart:
CPU:
GPU:
Ram:
SSD:G.Skill Trident Z5 RGB 32 GB (2x16) 6400 MHz CL32 F5-6400J3239G16GX2-TZ5RW DDR5 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz G.Skill Trident Z5 RGB 32 GB (2x16) 6400 MHz CL32 F5-6400J3239G16GX2-TZ5RW DDR5 Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! G.Skill Trident Z5 RGB 32 GB (2x16) 6400 MHz CL32 F5-6400J3239G16GX2-TZ5RW DDR5 Ram özelliklerini incele, 5.633,55 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kasa:Kingston 2TB Renegade Okuma Hızı 7300MB / Yazma Hızı 7000MB SRNGD/2000G NVMe M.2 SSD Uygun Fiyatları ile Tebilonda
KINGSTON Marka Kingston 2TB Renegade Okuma Hızı 7300MB / Yazma Hızı 7000MB SRNGD/2000G NVMe M.2 SSD Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
NZXT H Series H6 Flow CC-H61FW-01 Beyaz ATX Mid Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Soğutucu:
PSU:
MSI MPG A1000G Gen5 1000 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MPG A1000G Gen5 1000 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MPG A1000G Gen5 1000 W Power Supply özelliklerini incele, 8.267,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Çok güzel ve performanslı bir soğutucudur. Karşılaştırmalarını izleyebilirsin. Benim tercihim bu olurdu.
Hocam o da gayet iyi üzmez ama teke tekte bu daha performanslı (linkteki) zaten lian li olan sana önerdiğim ikisini de alıyor da biraz ışık olsun istiyorsun galiba - https://www.akakce.com/islemci-sogu...DXFh_1CeKOtyxIDRPqb2qhATiswPfk-MaAhjEEALw_wcBEstağfurullah ne kusuru 5.0 ssdler piyasaya çıkmadan önce ben de zaten samsungun bu modeline bakıyodum gayet güzel bir ssd evet. Attığın sıvı soğutmaya baktım şimdi öyle rgb delisi bir insan değilimdir ama insan hiç olmazsa bile en azından fanlarda bir rgb istiyor bunda yokmuş sanırım. Yalnız ben bunu araştırırken şöyle bir soğutma gördüm https://www.akakce.com/islemci-sogu...a-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,603868430.html
baya da övülmüş güzel denilmiş bu model hakkında bilgin var mıdır hocam?
Bu daha performanslı diye nzxt için söylüyorsun dimiHocam o da gayet iyi üzmez ama teke tekte bu daha performanslı (linkteki) zaten lian li olan sana önerdiğim ikisini de alıyor da biraz ışık olsun istiyorsun galiba - https://www.akakce.com/islemci-sogu...DXFh_1CeKOtyxIDRPqb2qhATiswPfk-MaAhjEEALw_wcB
Bu daha performanslı diye NZXT için söylüyorsun değil mi?