115.000 TL sistem önerisi

Bütçe
115k'ya kadar çıkabilirim

Justiziact

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Aşağıda linklerini atmış olduğum ürünler araştırmalarım sonucu hem fiyat hem performans olarak benim en iyi bulduğum ürünler. Toplayacağım sistem gen 5 temelli ve işlemci modelim/ekran kartı modelim sabit değişmeyecek şekilde. Fakat onun dışındaki parçalar yerine bu değil de şu olsa daha güzel olur dedikleriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

101.991 TL tutuyor RTX 4080 Super'li.

101.991 TL tutuyor RTX 4080 Super'li.
Detaylıca inceledim attıklarını öncelikle uzun bir süre 4k oyun deneyimine geçmeyi düşünmediğim için 4070 ti super benim için en iyi seçenek. Evet soğutucu tarafında kraken elite değil de elite olmayan versiyon daha mantıklı olabilir oradan kısabilirim. Kasa olarak h9 flowu beğeniyorum aslında onda karar kılmıştım ama linkteki lian li kasaya da bakacağım. Ama ssd olarak corsair mp700de netim hem senin attığın samsung ssd pcie 4.0 destekliyor.

Detaylıca inceledim attıklarını öncelikle uzun bir süre 4K oyun deneyimine geçmeyi düşünmediğim için 4070 Ti Super benim için en iyi seçenek. Evet soğutucu tarafında Kraken Elite değil de Elite olmayan versiyon daha mantıklı olabilir oradan kısabilirim. Kasa olarak H9 Flow'u beğeniyorum aslında onda karar kılmıştım ama linkteki Lian Li kasaya da bakacağım. Ama SSD olarak Corsair MP700'de netim hem senin attığın Samsung SSD PCI-e 4.0 destekliyor.

Anladım hocam PCI-Express 5.0 zorunlu olmasa da olur gibi anladım bir an bilerek 4.0 koydum o yüzden kusura bakma o koyduğum da gayet iyi bu arada üzmez, ekran kartını bilerek daha güçlü ve aynı model olarak seçtim ki illa 4K da oyun oynamana gerek yok 2K da oynasan da sorun olmayacak daha performanslı olacak hatta saf güçte, tavsiye ettiğim kasanın soğutması iyi Lian Li kalitesi zaten, bu arada sıvı soğutma olarak alternatif bunu öneririm soğutma performansı açısından beğendiğim bir ürün - Lian Li Galahad II Trinity Performance 360mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu (G89.GA2P36B.01) - incehesap.com

Anladım hocam PCI-Express 5.0 zorunlu olmasa da olur gibi anladım bir an bilerek 4.0 koydum o yüzden kusura bakma o koyduğum da gayet iyi bu arada üzmez, ekran kartını bilerek daha güçlü ve aynı model olarak seçtim ki illa 4K da oyun oynamana gerek yok 2K da oynasan da sorun olmayacak daha performanslı olacak hatta saf güçte, tavsiye ettiğim kasanın soğutması iyi Lian Li kalitesi zaten, bu arada sıvı soğutma olarak alternatif bunu öneririm soğutma performansı açısından beğendiğim bir ürün - Lian Li Galahad II Trinity Performance 360mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu (G89.GA2P36B.01) - incehesap.com
Estağfurullah ne kusuru 5.0 ssdler piyasaya çıkmadan önce ben de zaten samsungun bu modeline bakıyodum gayet güzel bir ssd evet. Attığın sıvı soğutmaya baktım şimdi öyle rgb delisi bir insan değilimdir ama insan hiç olmazsa bile en azından fanlarda bir rgb istiyor bunda yokmuş sanırım. Yalnız ben bunu araştırırken şöyle bir soğutma gördüm https://www.akakce.com/islemci-sogu...a-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,603868430.html
baya da övülmüş güzel denilmiş bu model hakkında bilgin var mıdır hocam?

Yakın zamanda ben de topladım kesin karar vermiş değilim.Kasa ve soğutucuda çok seçenek var ancak aklımdakileri paylaşıyım:
Anakart:
CPU:
GPU:
Ram:
SSD:
Kasa:

Soğutucu:

PSU:

Estağfurullah ne kusuru 5.0 ssdler piyasaya çıkmadan önce ben de zaten samsungun bu modeline bakıyodum gayet güzel bir ssd evet. Attığın sıvı soğutmaya baktım şimdi öyle rgb delisi bir insan değilimdir ama insan hiç olmazsa bile en azından fanlarda bir rgb istiyor bunda yokmuş sanırım. Yalnız ben bunu araştırırken şöyle bir soğutma gördüm https://www.akakce.com/islemci-sogu...a-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,603868430.html
Çok güzel ve performanslı bir soğutucudur. Karşılaştırmalarını izleyebilirsin. Benim tercihim bu olurdu.

Yakın zamanda ben de topladım kesin karar vermiş değilim.Kasa ve soğutucuda çok seçenek var ancak aklımdakileri paylaşıyım:
Anakart:
CPU:
GPU:
Ram:
SSD:
Kasa:

Soğutucu:

PSU:

Çok güzel ve performanslı bir soğutucudur. Karşılaştırmalarını izleyebilirsin. Benim tercihim bu olurdu.
Çok sağol hocam anakarta ve psu'ya bakıcam onları da bir değerlendireyim.

Hocam o da gayet iyi üzmez ama teke tekte bu daha performanslı (linkteki) zaten lian li olan sana önerdiğim ikisini de alıyor da biraz ışık olsun istiyorsun galiba - https://www.akakce.com/islemci-sogu...DXFh_1CeKOtyxIDRPqb2qhATiswPfk-MaAhjEEALw_wcB

Technopat Haberler

Geri
Yukarı