115-120 bin TL'ye alınacak en iyi sistem nedir?

hyperoot

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G870 (RTX4060, i5 13. Nesil, 16 GB Ram, 1 TB SSD)
Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi bütçeme göre alabileceğim en iyi sistemi nasıl toplayabileceğimi öğrenmek istiyorum. Daha sonradan birisi gelip o bütçeye keşke bunu alsaydın daha iyi desin istemiyorum... (bütçe maksimum 115-120k)

Kasa - monitor - mouse - oyuncu koltugu - kulaklık alacagım.

Çağırdınız geldim.

Şimdi bu bütçeye High-End sistem dizilir. Lakin belli başlı etmenler var. Birkaç ay içinde 5000 serisi konuda da konuşulduğu üzere çıkacak. Pek tabii ülkemizdeki enflasyon dalgasından fiyatları etkilenecektir. Eğer buraya yazılacak sistem yarın alınacaksa bakalım. Ama şimdi yazılıp yeni yıldan sonra alınacaksa o zaman 5000 serisini beklemek gerekir.

4090'dan teknoloji olarak daha üstün olacaktır ama 5090'dan ne gibi bir farkı olacağını çıkınca göreceğiz.
Çağırdınız geldim.

Şimdi bu bütçeye High-End sistem dizilir. Lakin belli başlı etmenler var. Birkaç ay içinde 5000 serisi konuda da konuşulduğu üzere çıkacak. Pek tabii ülkemizdeki enflasyon dalgasından fiyatları etkilenecektir. Eğer buraya yazılacak sistem yarın alınacaksa bakalım. Ama şimdi yazılıp yeni yıldan sonra alınacaksa o zaman 5000 serisini beklemek gerekir.
O zaman yılbaşından sonrayı bekleyelim. Teşekkür ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı