captainking
Picopat
1TB gayet iyi, sonra 2-4TB alırsın indirim olunca
Bu arada sistemi tanıttıkları video burada
Bana da sistem lazım bu DLLS ve bozulma muhabbetinden dolayı AMD'den çekiniyorum.
1TB gayet iyi, sonra 2-4TB alırsın indirim olunca
Bu arada sistemi tanıttıkları video burada
Bana da sistem lazım bu DLSS ve bozulma muhabbetinden dolayı AMD'den çekiniyorum.
Bu kartın rakibi 4060 olamaz maalesef. Bu hazır sistem siteleri ya işlemciden yürüyor yada ekran kartından. Hala adam akıllı bir sistem gelmiş değil. Technopat kasasını beklemeye karar verdim (AMD bu paraya alınmaz kimse kusura bakmasın) FSR falan daha yeni kopyadan doğan bir markanın her şeyi sonradan geliyor kopya kopya.Anlıyorum, belki NVIDIA'lı bir sistem de toplarlar ya da hazırda vardır sitelerinde. Eğer sadece DLSS ise, bu kart 4-5 sene idare eder diye düşünüyorum.
Bu kartın sıfır fiyatı 13 bin tl civarında ve coğu sistemde 13400f işlemci yok, ayrıca rx 6750 xt 4060 ti dan kötü değil, bilmesek neyseBu kartın rakibi 4060 olamaz maalesef. Bu hazır sistem siteleri ya işlemciden yürüyor yada ekran kartından. Hala adam akıllı bir sistem gelmiş değil. Technopat kasasını beklemeye karar verdim (AMD bu paraya alınmaz kimse kusura bakmasın) FSR falan daha yeni kopyadan doğan bir markanın her şeyi sonradan geliyor kopya kopya.
Bu kartın sıfır fiyatı 13 bin tl civarında ve coğu sistemde 13400f işlemci yok, ayrıca rx 6750 xt 4060 ti dan kötü değil, bilmesek neysesenin 4060 ti aldığın paraya ben 7700 xt alıyorum ve çok daha iyi bir kart
tamam işte kart zaten iyi, rx 6750 xt ye kötü demek saçmalıkSıfır fiyatı önemli değil, önemli olan kartın kalitesi ve sunduğu teknoloji.
Kötü diye bir şey yok, aynı paralara daha iyisi diye bir şey var.tamam işte kart zaten iyi, rx 6750 xt ye kötü demek saçmalık
tamam işte aynı paraya 7700 xt, 4060 ti dan çok çok daha iyi, ayrıca 6750 xt, 4060 ti dan ucuzKötü diye bir şey yok, aynı paralara daha iyisi diye bir şey var.
Anakart 3200 mhz ramler 3600mhz bir zararı olur mu bilmediğimden soruyorum.Hocam alıp almayacağım belli değil ama alacağım muhtemelen. 13100F her türlü idare eder beni. 8 yıllık bilgisayar kullanıyorum onunla bile idare ettim.
daha iyisi gelir mi bu sistemin sence bir iki ay içindeKötü diye bir şey yok, aynı paralara daha iyisi diye bir şey var.
Bu kartın sıfır fiyatı 13 bin tl civarında ve coğu sistemde 13400f işlemci yok, ayrıca rx 6750 xt 4060 ti dan kötü değil, bilmesek neysesenin 4060 ti aldığın paraya ben 7700 xt alıyorum ve çok daha iyi bir kart, 12 gb vramli 6750 xt varken, 8gb vramli kart almam ben
Gelir ama döviz aynı kalırsa iyi bir şeyler çıkar. Oyun için alıyorsan DLLS muhabbetinden dolayı artık AMD kartlar alınmaz bitti. FSR falan çok yolu var ve kopyalamak ile bir yere varılamaz. Taklitler aslını yüceltir. Ellerinde kalan kartları eritmek için böyle sistemler yapıyorlar. AMD işlemci al ama ekran kartı alma şuan ki teknoloji ve fiyatlar açısından alınmaz.daha iyisi gelir mi bu sistemin sence bir iki ay içinde
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.