115 TL Oyuncu Mouse Önerisi

Leon S. Kennedy

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar EN FAZLA 115 liraya bir mouse arıyorum. Aklımda G102, DS100, V2 Gun3, ve V7M var yani bayağı bir doluyum lütfen aydınlatın. Genel olarak CS:GO, Rocket League ve single-player stealth oyunları oynuyorum.

G102. Kaliteli, konforlu ve rahat olduğu söyleniyor. Kullanmışlığım yok ama yerinde olsam G102 tercih ederdim.

Şu an G300S kullanıyorum. Gayet kaliteli ama küçük bir mouse. Benim elim ufak olduğu için tam oturuyor. Elinizin boyutu çok büyük değil ise G300S öneririm.

G102. Kaliteli, konforlu ve rahat olduğu söyleniyor. Kullanmışlığım yok ama yerinde olsam G102 tercih ederdim.

Şu an G300S kullanıyorum. Gayet kaliteli ama küçük bir mouse. Benim elim ufak olduğu için tam oturuyor. Elinizin boyutu çok büyük değil ise G300S öneririm.
Baya büyük elim var zaten G300S alacaktım küçük olduğu için vazgeçtim :D

Yazılım yönüyle güçlü bir fare istiyorsan Bloody v3:
Ödüllü Oscar yazılımı ve kullanılabilir 3 çekirdeği bulunuyor. Gelişmiş tuş atama yazılımı için ayrıca para vermeni istiyorlar ancak ilacını bularak ücretsiz kullanabilirsin.

Donanım yönüyle güçlü bir fare istiyorsan Logitech G402:
İstediğin fiyatın 30-40 TL üstünde olsa da, CS:GO gibi ilk gözden nişan almalı oyunlar için özel olarak geliştirilmiş donanım özellikleri sayesinde verdiğin her kuruşa değiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı