450 TL oyuncu mouse önerisi

Bütçe
450tl

fleexy09

Femtopat
Öncelikle merhaba arkadaşlar yeni bir mouse almayı düşünüyorum. 450 TL bütçem var. Biraz araştırma yaptım, Rival 3 ve HyperX PulseFire Core RGB, Razer Deathedder mouselerini gördüm. Sizin de önerilerinizi almak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sensei 310 kullanıyorum. 1 sene önce almıştım optik okuyucu kalitesinden dolayı satın almıştım ve aktif olarak kullanıyorum memnunum, öneririm.

Basilisk V2 ezer, Razer sensör 😎

Özellikle oynadığınız oyun türü nedir? Ona göre oyun oynayanların da önerileri olacaktır eminim. Ben kontrol ettiğimde Hyperx hepsinde aynı sensörü kullanıyor ve gramajları çok yakın. Aralarındaki farklar tuş sayıları ve boyutlarıyla oluşuyor gibi. Tabi elimizde kontrol etmedik ama Tuş sayısının fazlalığı işinize yararsa "HyperX Pulsefire Raid" modelini de listeniza alabilirsiniz.

Bir de FPS için Zowie mouse tavsiye eden arkadaşlarım oldu. Şahsen benim elim çok büyük, bilekten 21cm ve palm tutmayı sevdiğimden bizzat denemeden almak istemiyorum ve süreç uzuyor o yüzden böyle konuları da takip ediyorum.

Bir de fiyatı da uygun ancak sensörü fena olmayan ve bol ayarlı tuşlu "Dell Alienware Elite Optik RGB Gaming Mouse" var. Kullananlar yorum yapabilirse fikir edinmiş oluruz. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı