1150 soket anakart tavsiyesi

talut21

Hectopat
Katılım
16 Ağustos 2016
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba anakart olarak MSI gaming 9 kullanıyordum arıza yaptı. Artık MSI anakartlardan soğudum Asus, Gigabyte veya başka marka olabilir. 4790k ile kullanabileceğim kaliteli bir anakart tavsiyesi bekliyorum. Fiyat olarak 1000 TL'yi geçmese iyi olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha foruma üye olur olmaz dil bilgisi dersi vermeye kalkan ve uyarı bile yapmadan hemen yazma cezası veren dengesiz yönetici sana söylüyorum! Türkçe forumlarda bile bu kadar aptalca bir uygulama yapılmıyor. Türkçe nin içinde binlerce yabancı kelime var onlara da sansür uygula istersen..Yada türkçede senin gibilerden çok daha fazla net yaparak doktor olan kişilerin reçetisini de düzeltmeye kalk. Donanım sitelerinde bilgisayar yerine pc diyenleri de eleştir.. Seninki hassasiyet değil seninki saçmalık !Gereksiz işgüzarlık bomboş davranışlar. Alın forumunuz sizin olsun.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı