Biz sadece tavsiye ediyoruz kardeş. 1080p monitorler için TitanX tavsiye edenler var. Üstelik monitorünü hiç değiştirmezse 3-4 idare edebilir diye düşünüyorum. Ama APU daki ekran kartı gücü r7 250 civarında. Çok geçmeden oyunlarda sorunlar çıkarmaya başlayabilir.Bence böyle bir sistem ve o monitör için 750 ti çok fazla. Bütün parasını harcamak zorunda değil arkadaş.
Bu arada o 500 wattlar 600 wattlar nedir yahu? R9 290 mı takıyoruz. 300 350 watt fazlasıyla yeterlidir.
Güç kaynağı hakkında görüşümü belirttim. Peki yeni bir güç kaynağı aldı ama arkadaşa gönderilen güç kaynağı defolu çıkarsa o güç kaynağını tavsiye ettiğin için sen rahatsız olur musun?Dostum diyelim arkadaş eski güç kaynağını kullanmayı kabul etti ve senin topladığın bu sistemi aldı, sana teşekkür etti. Sonrasında güç kaynağı sorun çıkardı ve donanımlar zarar gördü. Bu durum seni rahatsız etmez mi ? Bence bu mesuliyet altına girmek çok önemli birşey.
Lütfen tavsiye verirken bunları göz önünde bulundurun, sonuç olarak eğlence için yapılmıyor bu iş. Sözüm sadece sana değil.