hocam ikinci el kollara bakınEn fazla 1150₺ olacak.
-Hikayeli 3.Şahış oyunlar ve FC 24 oynayacağım.
-Yurt dışından almak istemiyorum.
-Ölü bölge en az olsun istiyorum.
Şimdiden teşekkürler önerileriniz için.
Hocam ikinci el kollara bakın
F710 uygun bir seçim olmaz mı?
Bu bütçeye tek düzgün bu var fakat yurt dışı istemediğiniz için ikinci ele yönelmeniz gerekecek.
Tükenmiş bu fark etmemişim.![]()
8Bitdo Ultimate C Kablosuz 2.4G Oyun Kontrolcüsü PC Windows 10 11 Steam Deck için Raspberry Pi
Only US$30.99, buy best 8bitdo ultimate c wireless 2.4g game controller for pc windows 10 11 steam deck for raspberry pi sale online store at wholesale price.www.banggood.com
İkinci ele güvenmiyorum.Hocam güzel gözüküyor fakat temiz bir ikinci el PS4/Xbox kolu bence daha güzel olabilir, fakat işi garantiye almak isterseniz 0 bir kol alabilirsiniz.
F710 10 yıllık gamepad tarihi eser sayılır Logitech tavsiye etmiyorum.Araştırmalarıma göre bu bütçede F710 güzel bir tercih gibi siz ne düşünüyorsunuz? Ben bu zamana kadar çok fazla kol kullandım F710'nun yapısı benim için bir eksi değil.
İkinci ele güvenmiyorum.
Bu ürün yurtdışından gelen bir ürün mü? F710 eski olsa bile benim için sorun olmaz.F710 10 yıllık gamepad tarihi eser sayılır Logitech tavsiye etmiyorum.
Sitede garanti hakkında sorun yaşayanlar olmuş ama bütçeye uygun en iyi bu var.![]()
GameSir Nova Lite Kablosuz Gamepad, Üç Modlu Bağlantı - PC/Switch/Stem/iOS/Android - Hall Efektli Tetikleyici, DualVibration, Turbo - Midnight Blue
GameSir Nova Lite Kablosuz Gamepad Hall Efekt Etkisi Çubuklarıyla Donatılmış Çoklu Platform Kablosuz Denetleyici Üç Modlu Bağlantı PC Steam Switch iOS ve Android Cihazlarla Uyumlu Oyun severler için harika bir haber var! GameSir Nova Lite'ın sunduğu benzersiz özellikleri keşfetmeye hazır...shop.connectgame.com.tr
Hayır yurt dışı değil. F710 fiyatını hak eden bir gamepad değil.Bu ürün yurtdışından gelen bir ürün mü? F710 eski olsa bile benim için sorun olmaz.
Hayır yurt dışı değil. F710 fiyatını hak eden bir gamepad değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.