Hocam zaten uyumlu işlemci sayısı sınırlı o yüzden belirtmeye gerek duymadım.Hocam böyle durumlarda bütçe belirtmeyi unutmayalım. Neye göre önerelim işlemciyi.
O uyumlu değil diye biliyorum hocami7 9700K
Hocam zaten uyumlu işlemci sayısı sınırlı o yüzden belirtmeye gerek duymadım.
O uyumlu değil diye biliyorum hocam.
Hocam zaten uyumlu işlemci sayısı sınırlı o yüzden belirtmeye gerek duymadım.
O uyumlu değil diye biliyorum hocam
Hocam soket çok cici de anakart H61.
Hocam, araştırmanızı öneririm.
Hocam farklı bir konu olacak ama, RX470 ve İntel Xeon E3-1240 3.30Ghz sistemim var psu 600lük. Sizce işlemci mi yükseltmeliyim ekran kartı mı?Hocam soket çok cici de anakart H61.
O anakarta en büyük işlemci i7 3770K, oc yapmayacaksanız 3770 de olur, ucuzunu alın![]()
Evet uyumsuzO uyumlu değil diye biliyorum hocam
Araştırmayı bence sen yap, H61 anakartlar 3. ve 2.nesil çalıştırır. Intel'e girip H61 diye aratırsan bulursun.Hocam, araştırmanızı öneririm.
Hocam darboğaz ve Xeon tarafında hiç yokum.Hocam farklı bir konu olacak ama, RX470 ve İntel Xeon E3-1249 3.30Ghz sistemim var psu 600lük. Sizce işlemci mi yükseltmeliyim ekran kartı mı?
Hocam araştırdığımda İ7 3770 ile hemen hemen aynı gibi duruyor performansı, işlemciye dokunmayıp ekran kartı yükseltsem daha mı iyi olur acaba.Evet uyumsuz
Araştırmayı bence sen yap, H61 anakartlar 3. ve 2.nesil çalıştırır. Intel'e girip H61 diye aratırsan bulursun.
![]()
Intel® Core™ Processors, FPGAs, GPUs, Networking, Software
Browse Intel product information for Intel® Core™ processors, Intel® Xeon® processors, Intel® Arc™ graphics and more.www.intel.com
Hocam darboğaz ve Xeon tarafında hiç yokum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.