Ahmedow Hectopat Katılım 10 Şubat 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2015 #1 Arkadaşlar anakartım bi RAM in yanlış takılıp, ardında çalıştırılıltıktan sonra yanık kokusu ile ne yazıkki telef oldu. Benim bu durumda bi (1155pm i5)anakart almam gerekiyor ne tavsiye edersiniz ? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2015
Arkadaşlar anakartım bi RAM in yanlış takılıp, ardında çalıştırılıltıktan sonra yanık kokusu ile ne yazıkki telef oldu. Benim bu durumda bi (1155pm i5)anakart almam gerekiyor ne tavsiye edersiniz ?
Furkan35 Kilopat Katılım 28 Aralık 2014 Mesajlar 73 Yer İzmir 15 Şubat 2015 #2 Bütçe ne kadar ve RAM'i yanlış takmayı nasıl başardınız ?
Y Yuksel Gedik Hectopat Katılım 7 Mayıs 2014 Mesajlar 440 Yer İzmir, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2015 #3 O işte yanlışlık var. RAM yanlış takılmaz. Asimetrik bir yapı ram slotları.
Ahmedow Hectopat Katılım 10 Şubat 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2015 #4 Arkadaş bozmuyayım diye bastırmadı bi tarafı yukarda kaldı. Kendi eliyele kapadı mandalları Bütçem 150. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2015
Arkadaş bozmuyayım diye bastırmadı bi tarafı yukarda kaldı. Kendi eliyele kapadı mandalları Bütçem 150.
Y Yuksel Gedik Hectopat Katılım 7 Mayıs 2014 Mesajlar 440 Yer İzmir, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2015 #5 Ah be kardeşim. Hiç sistem toplama rehberi izlemedin mi? Recep abi her rehberde bahsediyor.
Furkan35 Kilopat Katılım 28 Aralık 2014 Mesajlar 73 Yer İzmir 15 Şubat 2015 #6 Gerçekten ilginçmiş. Arkadaşınız RAM'in yarısını kullanmayı falan düşünmüş herhalde. Bu anakartı alabilirsiniz. Biraz eski ama bütçenize uygun.
Gerçekten ilginçmiş. Arkadaşınız RAM'in yarısını kullanmayı falan düşünmüş herhalde. Bu anakartı alabilirsiniz. Biraz eski ama bütçenize uygun.
Ahmedow Hectopat Katılım 10 Şubat 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2015 #7 Arkadaş kurbanıyım sonra birde gidip bilgisiyarcıya verdim. Ordada kasa masadayken bir çocuk çarpıp düşürmüş kasa pert Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2015
Arkadaş kurbanıyım sonra birde gidip bilgisiyarcıya verdim. Ordada kasa masadayken bir çocuk çarpıp düşürmüş kasa pert
Ex Boss Megapat Katılım 4 Ocak 2015 Mesajlar 496 15 Şubat 2015 #8 www.vatanbilgisayar.com: Msi H81M-P33 İntel H81 Soket 1150 Ddr3 1600Mhz Sata 3.0 Usb 3.0 Dvı&Vga Anakart - Vatan Bilgisayar Buyrun . fiyatına göre en iyi anakart diyebiliriz . Ahmedow dedi: Arkadaş kurbanıyım sonra birde gidip bilgisiyarcıya verdim.Ordada kasa masadayken bir çocuk çarpıp düşürmüş kasa pert Genişletmek için tıkla... O senin suçun değil o bilgisayarcının suçu faturayı bilgisayarcıya kesmen lazım . (Anakarttan bahsetmiyorum , kasanın pertliğinden. )
www.vatanbilgisayar.com: Msi H81M-P33 İntel H81 Soket 1150 Ddr3 1600Mhz Sata 3.0 Usb 3.0 Dvı&Vga Anakart - Vatan Bilgisayar Buyrun . fiyatına göre en iyi anakart diyebiliriz . Ahmedow dedi: Arkadaş kurbanıyım sonra birde gidip bilgisiyarcıya verdim.Ordada kasa masadayken bir çocuk çarpıp düşürmüş kasa pert Genişletmek için tıkla... O senin suçun değil o bilgisayarcının suçu faturayı bilgisayarcıya kesmen lazım . (Anakarttan bahsetmiyorum , kasanın pertliğinden. )
Ahmedow Hectopat Katılım 10 Şubat 2015 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2015 #9 Yuksel Gedik dedi: Ah be kardeşim. Hiç sistem toplama rehberi izlemedin mi? Recep abi her rehberde bahsediyor. Genişletmek için tıkla... Haklısın be. Silinen üye dedi: www.vatanbilgisayar.com: Msi H81M-P33 İntel H81 Soket 1150 Ddr3 1600Mhz Sata 3.0 Usb 3.0 Dvı&Vga Anakart - Vatan Bilgisayar Buyrun . fiyatına göre en iyi anakart diyebiliriz . O senin suçun değil o bilgisayarcının suçu faturayı bilgisayarcıya kesmen lazım . (Anakarttan bahsetmiyorum , kasanın pertliğinden. ) Genişletmek için tıkla... Ama bana 1155 pm lazım... Silinen üye dedi: www.vatanbilgisayar.com: Msi H81M-P33 İntel H81 Soket 1150 Ddr3 1600Mhz Sata 3.0 Usb 3.0 Dvı&Vga Anakart - Vatan Bilgisayar Buyrun . fiyatına göre en iyi anakart diyebiliriz . O senin suçun değil o bilgisayarcının suçu faturayı bilgisayarcıya kesmen lazım . (Anakarttan bahsetmiyorum , kasanın pertliğinden. ) Genişletmek için tıkla... Abi nasıl keseyim ne istiyim ? Casper bi kasa. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2015
Yuksel Gedik dedi: Ah be kardeşim. Hiç sistem toplama rehberi izlemedin mi? Recep abi her rehberde bahsediyor. Genişletmek için tıkla... Haklısın be. Silinen üye dedi: www.vatanbilgisayar.com: Msi H81M-P33 İntel H81 Soket 1150 Ddr3 1600Mhz Sata 3.0 Usb 3.0 Dvı&Vga Anakart - Vatan Bilgisayar Buyrun . fiyatına göre en iyi anakart diyebiliriz . O senin suçun değil o bilgisayarcının suçu faturayı bilgisayarcıya kesmen lazım . (Anakarttan bahsetmiyorum , kasanın pertliğinden. ) Genişletmek için tıkla... Ama bana 1155 pm lazım... Silinen üye dedi: www.vatanbilgisayar.com: Msi H81M-P33 İntel H81 Soket 1150 Ddr3 1600Mhz Sata 3.0 Usb 3.0 Dvı&Vga Anakart - Vatan Bilgisayar Buyrun . fiyatına göre en iyi anakart diyebiliriz . O senin suçun değil o bilgisayarcının suçu faturayı bilgisayarcıya kesmen lazım . (Anakarttan bahsetmiyorum , kasanın pertliğinden. ) Genişletmek için tıkla... Abi nasıl keseyim ne istiyim ? Casper bi kasa.