11700K için ekran kartı tavsiyesi

Bütçe
10000
XT modelinin düz olana göre farkı var mı?

%10-15 civarı bir performans farkı var.

B580 öncesi modellerde sorun yaşayanlar varmış biraz korkuttu

Eski seride legacy DirectX versiyonlarında oyunlar açılmıyordu. Bu nesilde düzelttiler mi bilmiyorum fakat RTX 4060 performansı veren bir ekran kartı olduğu için çok tercih ediliyor.

3070 / 3070 Ti 1080p için iyi kartlar ama 2K için kullanılmasını önermem, 8GB'lık kuş kadar VRAM'i var 2K için 12GB bile sınırda artık. En az 3080 alamıyorsanız AMD'ye yönelmekten başka çareniz yok gibi.

satmak isteyen çok oluyor 3080 piyasası düşük. 2023 ve sonrası faturalı alırsan sorun olmaz. Bulamazsan 3070 ti, bulamazsan 3070 hepsi çok iyi kartlar. Recep Baltaş bile 3070 kullanıyor :)
Dediğiniz gibi hepsi iyi kartlar ama bütçeyi dibine kadar en iyi şekilde kullanmayı istiyorum bunlar hep fukaralık yüzünden

Dediğiniz gibi hepsi iyi kartlar ama bütçeyi dibine kadar en iyi şekilde kullanmayı istiyorum bunlar hep fukaralık yüzünden
4060 ta düşünebilirsin tam piyasasını bilmiyorum ama 2.elde bulabileceğini düşünüyorum. En azından yeni teknolojileri barındırıyor. 2k için biraz detay kısman gerekebilir.
Ben mining zamanında 27k ya almıştım, şuan 10-12 liralara düştü hey gidi. Bilgisayarımı AM5 e yükselttim kartım aynen kaldı. Çünkü hala 2k da çok iyi kart.

4060 alacağına git 2.elden 6800 veya 6800 XT al daha iyi.

4060 ta düşünebilirsin tam piyasasını bilmiyorum ama 2.elde bulabileceğini düşünüyorum. En azından yeni teknolojileri barındırıyor. 2k için biraz detay kısman gerekebilir.
Ben mining zamanında 27k ya almıştım, şuan 10-12 liralara düştü hey gidi. Bilgisayarımı AM5 e yükselttim kartım aynen kaldı. Çünkü hala 2k da çok iyi kart.
4060 2K'da çok mu iyi, bu kadar palavra sıkma istersen. Yemişim onun teknolojisini, kas gücü olmadıktan sonra teknolojisi olsa ne yazar. 4060'ı 4070 ile karıştırdın herhalde.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı