Hocam bizim bakabileceğimiz bir yer var mı? Burada çok model yok ondan pek bir şey diyemiyoruz. Asus, MSI soğutma olayında iyi değil zaten.Hocam Rog Ryujin düşünüyordum zaten ama memnun kalmayan kişi sayısı oldukça fazla. Asus Rog Strix LC var o da iyi değilmiş. Sanırım Asus Soğutma olayına pek önem vermemiş.
Hocam Thermaltake, Corsair gibi markala yönelin o zaman. Maalesef ülkemizde çok çeşit yok:/Hocam Rog Ryujin düşünüyordum zaten ama memnun kalmayan kişi sayısı oldukça fazla. Asus Rog Strix Lc var o da iyi değilmiş. Sanırım Asus işlemci soğutma olayına pek önem vermemiş. Tabiki tek program üzerinden kontrol çok güzel olurdu. Neredeyse parçaların tamamı Asus Rog ama pekte takıntılı değilim bu konuda.
Hocam bizim bakabileceğimiz bir yer var mı? Burada çok model yok ondan pek bir şey diyemiyoruz. ASUS, MSI soğutma olayında iyi değil zaten.
Hocam Thermaltake, Corsair gibi markala yönelin o zaman. Maalesef ülkemizde çok çeşit yok:/
Buyrun hocam bu siteden bakabilirsiniz.
SCAN UK | PC components and online computer shop
Scan is the UK's leading supplier of computer hardware and PC components. Customise PCs for gaming, music production, video editing and graphics creationwww.scan.co.uk
CoolerMaster MasterLiquid ML360 RGB TR4 Edition All In One Liquid CPU CoolerBuyurun hocam bu siteden bakabilirsiniz.
SCAN UK | PC components and online computer shop
Scan is the UK's leading supplier of computer hardware and PC components. Customise PCs for gaming, music production, video editing and graphics creationwww.scan.co.uk
Hocam ben yurtdışındayım ürün tedariği konusunda pek sorun yaşamıyorum dediğim gibi NZXT için iyi bir marka diyorlar özellikle soğutma konusunda. Corsair'de olabilir tabii sağ olun.
Performans olarak açık ara en iyisi.
Arctic Liquid Freezer II 420 All In One Liquid CPU Cooler
Buy from Scan - Arctic Liquid Freezer II 420, All-In-One Hydro CPU Cooler, 3x140mm PWM Fans, Aluminium/Copper, Intel/AMDwww.scan.co.uk
Aşık olabileceğiniz bir model.
Gigabyte AORUS 360mm LCD ARGB Intel/AMD CPU Liquid Cooler
Buy from Scan - Gigabyte AORUS 360 AIO Cooler, 3x 120mm ARGB Fans, 60mm Circular LCD Screen, Copper Heatsink, 360mm Radiator, Intel/AMDwww.scan.co.uk
Bu da gayet yeterli.
ASUS ROG Ryujin All in One OLED Intel/AMD 360mm CPU Water Cooler
Buy from Scan - ASUS ROG Ryujin, 360mm ALL-In-One Hydro CPU Cooler, w/ 1.77" Colour OLED Display & Aura Sync RGB Block, 3x 120mm PWM Fanwww.scan.co.uk
360mm en iyi sıvı soğutmalardan:
Thermaltake 360mm Water 3.0 ARGB All In One CPU Water Cooler
Buy from Scan - Thermaltake Water 3.0 ARGB, 360mm All-In-One CPU Hydro Cooler w/ ARGB Lighting, 3x120mm PWM Fan, AM4 Bracketwww.scan.co.uk Thermaltake 360mm Floe Riing RGB All In One CPU Water Cooler
Buy from Scan - Thermaltake Floe Riing RGB, 360mm All-In-One CPU Hydro Cooler w/ RGB Lighting, TT RGB PLUS, 3x120mm PWM Fan, AM4 Bracketwww.scan.co.uk
Görünüş ve soğutma olarak güzel.
Corsair 360mm H150i ELITE CAPELLIX RGB 360mm Intel/AMD CPU Liquid Cooler
Buy from Scan - Corsair H150i ELITE CAPELLIX RGB AIO Cooler, 3x 120mm ML120 RGB PWM Fans, Copper Heatsink, Aluminium Radiator, Intel/AMDwww.scan.co.uk
Hocam bu ürünlerin fiyatı niye bu kadar uygun ya? Sinirlerim bozuldu.
İnceliyorum hocam hemen.Performans olarak açık ara en iyisi.
Arctic Liquid Freezer II 420 All In One Liquid CPU Cooler
Buy from Scan - Arctic Liquid Freezer II 420, All-In-One Hydro CPU Cooler, 3x140mm PWM Fans, Aluminium/Copper, Intel/AMDwww.scan.co.uk
Aşık olabileceğiniz bir model.
Gigabyte AORUS 360mm LCD ARGB Intel/AMD CPU Liquid Cooler
Buy from Scan - Gigabyte AORUS 360 AIO Cooler, 3x 120mm ARGB Fans, 60mm Circular LCD Screen, Copper Heatsink, 360mm Radiator, Intel/AMDwww.scan.co.uk
Bu da gayet yeterli.
ASUS ROG Ryujin All in One OLED Intel/AMD 360mm CPU Water Cooler
Buy from Scan - ASUS ROG Ryujin, 360mm ALL-In-One Hydro CPU Cooler, w/ 1.77" Colour OLED Display & Aura Sync RGB Block, 3x 120mm PWM Fanwww.scan.co.uk
360mm en iyi sıvı soğutmalardan:
Thermaltake 360mm Water 3.0 ARGB All In One CPU Water Cooler
Buy from Scan - Thermaltake Water 3.0 ARGB, 360mm All-In-One CPU Hydro Cooler w/ ARGB Lighting, 3x120mm PWM Fan, AM4 Bracketwww.scan.co.uk Thermaltake 360mm Floe Riing RGB All In One CPU Water Cooler
Buy from Scan - Thermaltake Floe Riing RGB, 360mm All-In-One CPU Hydro Cooler w/ RGB Lighting, TT RGB PLUS, 3x120mm PWM Fan, AM4 Bracketwww.scan.co.uk
Görünüş ve soğutma olarak güzel.
Corsair 360mm H150i ELITE CAPELLIX RGB 360mm Intel/AMD CPU Liquid Cooler
Buy from Scan - Corsair H150i ELITE CAPELLIX RGB AIO Cooler, 3x 120mm ML120 RGB PWM Fans, Copper Heatsink, Aluminium Radiator, Intel/AMDwww.scan.co.uk
Hocam bu ürünlerin fiyatı niye bu kadar uygun ya? Sinirlerim bozuldu.
NZXT, Fractal Design markaları da çok başarılı ama Türkiye'de çok olmadığından incelemelerini okumadım, kullanıcı yorumlarını bilmiyorum.
Hocam sanki tasarımı biraz eski kalmış
Henüz sistemi toplamadım hocam herşey paketinde duruyor işlemci ve anakartı alınca kutu açılışları ve sistem toplama aşamasının videosunu çekeceğim.Hocam kasanızdaki halinin fotoğrafını atar mısınız?