Selamlar, geçtiğimiz CMT. Günü “bilgisayar almak benim için mantıklı olur mu” diye bir konu açmıştım ve almamam, beklemem gerektiğini söyleyen kimse olmadı.
Yaklaşık 12-13 bin lira gibi bir bütçem var ve bu hafta almayı planlıyorum eğer benim için mantıklı seçeneği bulabilirsem.
Gaming.gen.tr sitesindeki “pc hocası-GG30” adlı modelin evvelsi gün tekrar stoğa girdiğini gördüm ve fiyatı dün öğleye kadar 12.200 TL iken öğleden sonra 13.000 TL'ye çıktı.
Aşırı derecede bir acelem yok. Sizce bunun gibi fırsatlar tekrar gelir mi, birkaç hafta veya bir süre daha beklemeli miyim?
Ya da önermek istediğiniz bir sistem varsa benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum. Paramı sonuna kadar hak etsin istiyorum.
Buy ABS Master Gaming PC - Intel i5 10400F - GeForce RTX 3060 - 16GB DDR4 3000MHz - 512GB SSD with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!
Hocam bende Gaming gen TR baktım ama fark ettim ki bindirim var hocam arkadaşlar uyandırdı. @James Z. Hetfield hocam bunu en iyi sen ve @BerkayZ87bilir.
Sizler kadar bilgili değilim bu konularda, affınıza sığınarak, bu kasayı önermenizdeki sebep nedir? Muadillerine göre çok iyi duruyor fiyatı. Bileşenlerini vs. tam olarak anlayamadım, örnek olarak Palit yerine ASUS TUF olması falan çok fark eder mi?
Hocam bende Gaming gen TR baktım ama fark ettim ki bindirim var hocam arkadaşlar uyandırdı. @James Z. Hetfield hocam bunu en iyi sen ve @BerkayZ87bilir.
Sizler kadar bilgili değilim bu konularda, affınıza sığınarak, bu kasayı önermenizdeki sebep nedir? Muadillerine göre çok iyi duruyor fiyatı. Bileşenlerini vs. tam olarak anlayamadım, örnek olarak Palit yerine ASUS TUF olması falan çok fark eder mi?
Buy ABS Master Gaming PC - Intel i5 10400F - GeForce RTX 3060 - 16GB DDR4 3000MHz - 512GB SSD with fast shipping and top-rated customer service. Once you know, you Newegg!
Birkaç gündür konuları yakından takip ediyorum. Biraz kararsız kaldım toplama konusunda. 2. el piyasası da stokelar durduğundan sanırım biraz yukarılara çıktı. Genel amacımı biraz yazayım yardımcı olan çıkarsa sevinirim. Eşim PC render almak için kullanıcak genelde. Ben mobil yazılım yapıyorum...
www.technopat.net
Buraya bak bence.
Öneri: Şu an bekle fiyatlar çok uçtu.
Birkaç gündür konuları yakından takip ediyorum. Biraz kararsız kaldım toplama konusunda. 2. el piyasası da stokelar durduğundan sanırım biraz yukarılara çıktı. Genel amacımı biraz yazayım yardımcı olan çıkarsa sevinirim. Eşim PC render almak için kullanıcak genelde. Ben mobil yazılım yapıyorum...
www.technopat.net
Buraya bak bence.
www.technopat.net
Buraya bak bence.
beklesem bile ne zamana kadar bekleyeceğim ki? siz daha hakimsinizdir piyasaya ama kimse gerçekten de bir şey diyemiyor gördüğüm kadarıyla ilerisi için
Beklesem bile ne zamana kadar bekleyeceğim ki? Siz daha hakimsinizdir piyasaya ama kimse gerçekten de bir şey diyemiyor gördüğüm kadarıyla ilerisi için.