Birkaç gündür konuları yakından takip ediyorum. Biraz kararsız kaldım toplama konusunda. 2. el piyasası da stokelar durduğundan sanırım biraz yukarılara çıktı. Genel amacımı biraz yazayım yardımcı olan çıkarsa sevinirim.
Eşim PC render almak için kullanıcak genelde. Ben mobil yazılım yapıyorum ama beni çok fazla etkileyecek bir durum olmuyacak otomatikman. Amac render için olması öncelikli. Render corona ile alınacağından ekran kartıda önemli oluyor bu durumda.
Ryzen 5 3600 ve RTX3070 (stoke durumları ne zaman düzelir bilemiyorum) bu ikili üzerinde ilerlemek istiyorum. Monitörde olacağından bütçemde ufak artışta yapabilirim aslında.
Şöyle bir sistem topladım, nasıl sizce ?
www.sinerji.gen.tr
www.n11.com
www.n11.com
www.gittigidiyor.com
www.trendyol.com
www.n11.com
Bu sistem için yorum yapabilir misin rica etsem.
Eşim PC render almak için kullanıcak genelde. Ben mobil yazılım yapıyorum ama beni çok fazla etkileyecek bir durum olmuyacak otomatikman. Amac render için olması öncelikli. Render corona ile alınacağından ekran kartıda önemli oluyor bu durumda.
Ryzen 5 3600 ve RTX3070 (stoke durumları ne zaman düzelir bilemiyorum) bu ikili üzerinde ilerlemek istiyorum. Monitörde olacağından bütçemde ufak artışta yapabilirim aslında.
Şöyle bir sistem topladım, nasıl sizce ?

Gigabyte GeForce RTX3070 Gaming OC 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı
Gigabyte GeForce RTX3070 Gaming OC 8G 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun!

AMD Ryzen 5 5600X 3.7 GHz Soket AM4 32 MB Cache 65 W İşlemci MPK Fiyatları ve Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600X 3.7 GHz Soket AM4 32 MB Cache 65 W İşlemci MPK en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Yüklüyor…
www.hepsiburada.com

Kingston HyperX Fury RGB HX436C17FB3AK2/16 16 GB DDR4 3600 MHz CL17 Ram Fiyatları ve Özellikleri
Kingston HyperX Fury RGB HX436C17FB3AK2/16 16 GB DDR4 3600 MHz CL17 Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.

HP 27xq 3WL54AA Monitör Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
HP 27xq 3WL54AA Monitör en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! HP 27xq 3WL54AA Monitör incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!

Corsair Siyah iCUE 220T RGB Airflow CC-9011173-ww Kasa Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Corsair Siyah iCUE 220T RGB Airflow CC-9011173-ww Kasa yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Yüklüyor…
www.n11.com

Samsung 970 Evo Plus MZ-V7S500BW 500 GB NVMe M.2 SSD Fiyatları ve Özellikleri
Samsung 970 Evo Plus MZ-V7S500BW 500 GB NVMe M.2 SSD en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Bu sistem için yorum yapabilir misin rica etsem.
Son düzenleme: