12.000 - 15.000 TL sonradan ekran kartı eklenebilecek APU sistem önerisi

Bütçe
13500

crys

Centipat
Daha fazla  
Şu anki bütçem 12-15k arası. 4-6 ay sonra bir bu kadar daha bütçem olacak. Anlayacağınız toplamda 25-30k sistemi direkt toplamam için bayağı bir beklemem gerekecek. Şimdilik 12-15k arası APU bir sistem toplayıp daha sonra RTX 3070 (25-30k bütçeye çok önerildiği için örnek verdim) ekleyebilir miyim? Çok fazla oyun oynayan biri değilim arada bir FIFA girerim. Geri kalanı yazılım ve oyun gelistirme uzerine kendimi gelistirmek icin kullanacağım sistemi. Bana öneriniz ne olur?

Bence APU yerine idarelik ekran kartı olan (örneğin 1030, 1050) sistem toplayın elinize yeniden para geçince ekran kartını satıp yenisini alırsınız.
1030’la fifa oynayabilir miyim mesela hocam? ya da r5 5600 ile sıkıntısız çalışır mı?

@452252 hocam bekleyip sizin topladıgınız sistemi mi almak mantıklı yoksa dedigim sekile uyarlayabilir miyiz o sistemi?

Hocam malum Türkiye'de yaşadığımızdan piyasanın ne olacağı belli olmuyor. Birkaç aya kadar yeni RTX 4000 serisi çıkacağından dolayı RTX 3070 gibi ekran kartlarının fiyatının düşeceğini düşünüyorum. Almışken ekran kartı olan bir sistem alın derim.

Son düzenleme:
5600 veya 5700X tabanlı bir sistem topladıktan sonra 1500 TL bandında ekran kartı alıp ilerisi için bekleyebilirsiniz.
GT 1030, GTX 950,960 GTX 1050, 1050 Ti FIFA gibi tarz oyunlara fazlasıyla yeterli.
Böyleyse çok çok iyi. Hocam size zahmet 12-15k arası ekran kartına max 3-4k bütçenin ayrıldığı 5600 ve üzeri işlemcili bir sistem dizebilir misiniz?Çok teşekkürler.
Hocam malum Türkiye'de yaşadığımızdan piyasanın ne olacağı belli olmuyor. Birkaç aya kadar yeni RTX 4000 serisi çıkacağından dolayı RTX 3070 gibi ekran kartlarının fiyatının düşeceğini düşünüyorum. Almışken ekran kartı olan bir sistem alın derim.
Üstteki arkadaşın dediği arkadaşın dediği şekilde yani 3-4k’lık ekran kartlı sistem dizmem daha mı mantıklı şimdi hocam? Geçen bana dizdiğiniz sisteme direkt uyarlayabilir miyiz?
1030 ne ya o bütceye direk 6600 xt sistem alınır.
Demek istediğinizi tam anlayamadım ama işlemciden kısmak istemiyorum hocam o şekilde de ekran kartına bütçe kalmıyor maalesef.

Böyleyse çok çok iyi. Hocam size zahmet 12-15k arası ekran kartına max 3-4k bütçenin ayrıldığı 5600 ve üzeri işlemcili bir sistem dizebilir misiniz?Çok teşekkürler.

Üstteki arkadaşın dediği arkadaşın dediği şekilde yani 3-4k’lık ekran kartlı sistem dizmem daha mı mantıklı şimdi hocam? Geçen bana dizdiğiniz sisteme direkt uyarlayabilir miyiz?

Demek istediğinizi tam anlayamadım ama işlemciden kısmak istemiyorum hocam o şekilde de ekran kartına bütçe kalmıyor maalesef.
Hee öyle yapcaksan olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı