12.000 beğeni teşekkürler sosyal

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
En azından Power Boost falan önermiyorsunuz. Bazıları saçma sapan hazır sistemler öneriyor. :/

Özellikle şu foruma 2 saat önce katılanlar. Bir de savunmaya geçiyorlar 🤬.

Siz de bazen Rampage ve Power Boost öneriyorsunuz, ama kaliteli mallarını. Ama bence yine de önermeyin. İnsanlar güvenemiyorlar Power Boost, Rampage olunca işte.

Tebrik ederim, insanlara gerçekten çok yardımcı oluyorsunuz. Bu arada sizi çok etiketliyorum kusura bakmıyorsunuz inşallah, ben sistem toplamayı beceremiyorum genelde linç yiyorum :D.

Beni de etiketlesenize :D.
Sırf 80+ sertifikası var diye Everest PSU önerdiğimi hatırlıyorum, aramızda kalsın.

Bir yarış yok aslında. Konu adı "... Beğeni" olunca öyle dedim. Çok takan birisi değilim.

RPM ile konu konu dolaşıp sistem toplamak oradan oraya etiketlemek gerçekten güzel oluyor.
Zaten aktif sistem toplayan 3 kişiyiz Misaki, RPM ile gezip duruyoruz.
Yarışı şakasına dedik yahu, ben de etiketlerim normalde ama rahatsız etmek istemiyorum sizi fazla.

Yoksa güzel spam yersiniz. :D

Sırf 80+ sertifikası var diye Everest PSU önerdiğimi hatırlıyorum, aramızda kalsın.
Siz bir garipsiniz zaten. Format atmanın SSD'ye zararı olur mu yazıyor adam. Siz "Bu seferlik bir şey olmaz ama bu son olsun." yazıyorsunuz.

Ben bile bildiğimden şüphe ettim öyle bir yazmıştınız ki. :D

Siz bir garipsiniz zaten. Format atmanın SSD'ye zararı olur mu yazıyor adam. Siz "Bu seferlik bir şey olmaz ama bu son olsun." yazıyorsunuz.

Ben bile bildiğimden şüphe ettim öyle bir yazmıştınız ki. :D
Hocam ama arkadaş bayağı atıyordu, o yüzden demiştim. :D

• Beğen
İfadeler: RPM
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı