12.000 TL Bütçe ile sistem tavsiyesi

Teşekkürler yardımlarınız için ufkum açıldı bu konuda
Render yapacaksanız en az 32GB bellek almanızı öneririm.

Kesinlikle hocam 32 GB 3200Mhz 3600Mhz arası bakıyorum ama fiyatlar uçuk biraz

Yeni teknolojiden kastınız nedir 3 ile 4 arasında ki fark olarak yani ? Ekran kartınıda ryzen yerine Rtx tercih etmek istiyorum hocam işlemci ryzen Olabilir tabi render performansı açısından 3900x i sistem toplama sitelerinde denk gelmedim 3800x var en son kasa toplamayı bilmediğim için toplayıp monte ettirip Windows deneme sürümüyle denettirip kargolattıracağım

Değerlendiririm işlemci biraz düşük kalmış güzel bi liste olmuş en azından benim tercih ettiğim anakarttan daha ucuz bellekleri 32 yapıp ekran kartını 2080 takarım aklıma takılan bir soru var Rtx 2080 kiminde 2 fan var kiminde 3 fan var farkı nedir? Daha iyi mi soğuyor daha fazla performans mı veriyor tam anlamadım

Son düzenleme:
Eline sağlık güzel sistem Rami 3200 yukarısı bakıyorum işlemciyi i9 9900k veya Ryzen3800x yada Ryzen3900x yapabilirim uyumlu olur mu
Tam modüler güç kaynağından biraz kısılıp dedikleriniz yapılabilir ayrıca anakart 4000 mhz destekliyor ramlere hız aşırtması yapılabilir diye biliyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…