AMD Ryzen 5 3600 3.6 GHz AM4 35 MB Cache 65 W Box İşlemci en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
MSI B450 Tomahawk Max AMD B450 4133 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 ATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
High Power Performance GD 750W 80+ Gold 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 2080, AMD RX Vega 64 gibi yeni nesil ekran...
Gereksiz tartışma yaratmayalım lütfen. İşlemcinin çok güçlü olduğunu ve ekran kartının yanında sönük kaldığını bende biliyorum ama arkadaş işlerini daha hızlı yapsın diye bu şekilde önerdim. Eğer oyunlara daha fazla ağırlık verecekse Ryzen 5 serisi bir işlemci ve RTX serisi bir ekran kartı kullanabilir elbette, bu tamamen kullanım amacına bağlı.
Gereksiz tartışma yaratmayalım lütfen. İşlemcinin çok güçlü olduğunu ve ekran kartının yanında sönük kaldığını bende biliyorum ama arkadaş işlerini daha hızlı yapsın diye bu şekilde önerdim. Eğer oyunlara daha fazla ağırlık verecekse Ryzen 5 serisi bir işlemci ve RTX serisi bir ekran kartı kullanabilir elbette, bu tamamen kullanım amacına bağlı.
Bence 16 bin TL'lik sistem topla uzun süre değiştirmeyeceksen efsane sistem toplamıştım onu söyleyebilirim şu anki piyasadaki en iyi oyunları en az 70 FPS'de açıyor Ultra 2K ayarlarda.