12.000 TL ile yazılım ve oyun için sistem toplama

Biraz aşmış olabilir ama önerim bu şekilde:

144 Hz-Düz-24:

Dik-27:

Oyun 2. planda arkadaşın asıl istediği yazılım.
Hocam yazılım uygulamaları eğer 3D düzenleme yapılmayacaksa çok fazla güç harcamaz. Hadi yazılımı falan kenara atalım.

Sence 3900X ile RX570 aynı sistemde kullanılabilir mi ? 3900x en az 2070 ister.

Hocam yazılım uygulamaları eğer 3D düzenleme yapılmayacaksa çok fazla güç harcamaz. Hadi yazılımı falan kenara atalım.

Sence 3900X ile RX570 aynı sistemde kullanılabilir mi? 3900X en az 2070 ister.

Harbiden ya 3900X ile RX570 nedir? Dalga geçiyor diyeceğim de dalga geçilmelik bir şey de yazılmamış ki.

Gereksiz tartışma yaratmayalım lütfen. İşlemcinin çok güçlü olduğunu ve ekran kartının yanında sönük kaldığını bende biliyorum ama arkadaş işlerini daha hızlı yapsın diye bu şekilde önerdim. Eğer oyunlara daha fazla ağırlık verecekse Ryzen 5 serisi bir işlemci ve RTX serisi bir ekran kartı kullanabilir elbette, bu tamamen kullanım amacına bağlı.

Ekran kartı 12 bin TL'lik sistem önerisinde en az 5000 TL olması lazım tartışma gereksiz değil bence.

Bence 16 bin TL'lik sistem topla uzun süre değiştirmeyeceksen efsane sistem toplamıştım onu söyleyebilirim şu anki piyasadaki en iyi oyunları en az 70 FPS'de açıyor Ultra 2K ayarlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…