Anladım.Çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.OC siterseniz evet. Kasa sizin zevkinize kalmış.
İşlemci fazla güçlü değil mi?
Anladım.Çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.OC siterseniz evet. Kasa sizin zevkinize kalmış.
Acayip dengesiz bir sistem olmuş.
Adam yazılım dedi diye 3900X koymak nedir arkadaş... İşemci 3900x ekran kartı RX570 .d
Benim topladığım monitörler ve sistem nasıl .dMalesef ikinci el düşünmüyorum.
Adam yazılım dedi diye 3900X koymak nedir arkadaş... İşemci 3900x ekran kartı RX570 .d
Benim topladığım monitörler ve sistem nasıl .d
Hocam yazılım uygulamaları eğer 3D düzenleme yapılmayacaksa çok fazla güç harcamaz. Hadi yazılımı falan kenara atalım.Oyun 2. planda arkadaşın asıl istediği yazılım.
Hocam yazılım uygulamaları eğer 3D düzenleme yapılmayacaksa çok fazla güç harcamaz. Hadi yazılımı falan kenara atalım.
Sence 3900X ile RX570 aynı sistemde kullanılabilir mi? 3900X en az 2070 ister.
Harbiden ya 3900X ile RX570 nedir? Dalga geçiyor diyeceğim de dalga geçilmelik bir şey de yazılmamış ki.
Gereksiz tartışma yaratmayalım lütfen. İşlemcinin çok güçlü olduğunu ve ekran kartının yanında sönük kaldığını bende biliyorum ama arkadaş işlerini daha hızlı yapsın diye bu şekilde önerdim. Eğer oyunlara daha fazla ağırlık verecekse Ryzen 5 serisi bir işlemci ve RTX serisi bir ekran kartı kullanabilir elbette, bu tamamen kullanım amacına bağlı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.