12.000 TL laptop önerisi

onurkorukcu

Femtopat
Katılım
13 Ekim 2020
Mesajlar
16
Merhaba 12000 TL bütçem var. Laptop alacağım. Ne tavsiye edersiniz? ASUS TUF'da ciddi soğutma sıkıntıları varmış. Acer Predator Helios 300 i5 işlemciden dolayı biraz soğudum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
 
Bu fiyatta 1660Tİ bulunduran 2 bilgisayarı atıyorum. Belki başka da vardır ben bu ikisini bulabildim 12.000 TL altında.


 
Çok dayanıklı olmasa da Monster'ın bakım servisine ulaşımı çok kolay olduğu için bir bakabilirsin. Sonuçta Türk markası olduğu için garantisi ve bakımı en sancısız o olur gibi.
 
Ne amaçla kullanacaksınız bilgisayarı? Oyun odaklı değilse daha kompak ve kullanışlı bir laptop önerebiliriz bütçeniz müsait.
 
Acer yerine aynı işlemcili rtx 2060lı HP omen 11399 Hepsiburada’da
 
Yerinizde olsam tercihim bu olurdu, hem garanti açısından oldukça rahat hem de 144 Hz LED ekrana sahip henüz "gelince haber ver" durumunda fakat fazla bekleyeceğinizi zannetmiyorum.

Monster Tulpar T7 V20.2
 






ASUS tavsiyemdir.

Satıcılar hakkında bilgim yok.
 
Beyler i7 10750h gtx 1660ti mı yoksa i5 10300h rtx 2060 mı? Makine mühendisiyim ve bilgisayarla siemens nx, catia, solidworks gibi programlar yoğun olarak kullanıcam ve fırsat buldukça PUBG, cod oynıycam bilgisayarla. Çok ikilemde kaldım ne alacağıma. Rtx 2060 ve i7 olan cihazlar 14 lira civarında (Montser ve Casper düşünmüyorum ki zaten monsterda şu an stok yok) ve benim bütçem maksimum 13 lira
Asus tavsiye etmişsiniz ama cihazda soğutma diye birşey olmadığı söyleniyor ve herkes ısınmasından şikayetçi, sadece sanal verilerle mi önerdiniz yoksa kullanım tecrübeniz var mı?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…